MEKKO SAATU / STI COLLECTION

Vielä vähän Veera-hehkutusta! Mutta kun en voi olla ihmettelemättä, miten sama mekko voi istua niin kauniisti kahdelle täysin eri malliselle ja kokoiselle ihmiselle? Tietysti siten, että sen suunnittelija on kehitellyt siihen nerokkaan leikkauksen. Upea Deera-mekko on midi-mittainen ja laskeutuu kauniisti kantajansa yllä. Veeran lempiväreistä koostuvassa printissä on fuksianpunaisia, vihreitä ja valkoisia pilkkuja mustalla pohjalla. Minulla on  näissä kuvissa mekosta ylläni koko 38, Veeralla taas koko 44. Mekkoja on myynnissä laajalla kokohaitarilla 34-50.

Vihaan naistenlehtiä siinä mielessä, että niiden “lyhyelle ei midi-helma sovi, sillä se lyhentää entisestään” -propaganda tarttui päähäni vuosikymmeniksi. Ja ihan turhaan! Kuten kuvista näkyy, mekko ei lyhennä paksuilla sukkiksilla ja buutseilla (Veeran yllä) eikä remmikorkkareilla (minulla yllä). Ja remmikorkkareista on muuten annettu samat varoitukset samaisissa lehdissä, minkä takia olen niitäkin vältellyt. Ja sitäkin aivan turhaan! Ja jos jokin vaate tai asuste joskus lyhentääkin optisesti, eihän sillä ole mitään väliä, eihän?

Nämä Veeralta lainaamani kengät ovat niin upeat ja mukavat jalassa, että tekisi mieli ostaa itselle samanlaiset. Juttelimme juuri, miten suuri siunaus on, että jalkamme ovat “samasta puusta”, sillä viikonlopun minilomallekin toinen meistä voi pakata mukaan matalat kengät ja toinen korkeat, ja voimme lainailla toisiltamme jalkineita. Kenkämakummekin menevät suurilta osin yksiin.

   

Olen nyt esitellyt Veeran STI X Vieruska -mallistosta minimekon/tunikan sekä tämän midi-mekon, mutta haluaisitteko vielä nähdä fuksianpunaisen puuvillaneuleen? Sen ajattelin pakata mukaan tuonne tulevalle lomareissullemme, sillä se on aivan ihana esimerkiksi tekonahkahousujen kaverina. Tai no, pitää tässä välissä ehkä tunnustaa, että löysin pitkästä aikaa aitonahkaiset housut itselleni. Ehkä otamme neuleestakin Olympuksen WiFi:n avulla kaverikuvat. Näistä jää ihania muistoja ja ainakin minusta nämä ovat kiinnostavampia kuin yksinäiset asukuvat, joita yleensä postailen.

Okei, haluatteko nähdä tämän kuvaussession pilalle menneet otokset? Täältä pesee! :D