MEKKO SAATU / STI

Saan yhdistää kaksi parhaista ystävistäni samaan postaukseen. Kuvat tähän on ottanut taitava Noora Näppilä, kun taas päällä olevan mekkoni kuosin suunnitteli Veera Korhonen. STI:ltä löytyy tänään julkaistusta STI X Vieruska -mallistosta yhteensä kolme Veeran tuotetta, joista tämä Kandra-tunika on eniten “minua”. Malli tässä tunikassa on ollut myynnissä aiemminkin, printti ja väritys sen sijaan ovat ihan täysin ystäväni keksimät. Tunsin itseni mekossa kauniiksi ja onnelliseksi. Ja niin ylpeäksi ystävästäni! Huomaa muuten alla olevan kuvan “rakastan sinua, Tampere” -ilmeeni. Kuvauspäivänä olin niin hurmiossa, ettei mitään rajaa. Toivottavasti se välittyy myös kuvista.

Omassa blogipostauksessaan Veera kertoo, mistä löysi inspiraation suunnitelemiinsa printteihin ja valitsemiinsa väreihin. Lue postaus, niin näet upean neuleen, jonka väritys on sataprosenttisesti “Veeraa” sekä mekon, jonka Veera suunnitteli alusta loppuun. Sen mekon voit nähdä myös Noora yllä tässä postauksessa. Mekko kun sopii upeasta eri kokoisille, pituisille ja muotoisille ihmisille. Näissä kolmessa tuotteessa koot riittävät jopa kokoihin 4XL/50 asti ja mitoitus sekä leikkaukset on todellakin mietitty kohdilleen.

Tämä Kandra-tunika on ylläni mekkomittainen. Siinä on kahta eri kokoista pliseerausta, mikä saa sen istumaan kauniisti vyötäröltä.  Tätä löytyy myynnistä XS-3XL kokohaitarilla. Suosittelen sovittamaan, sillä tämä on päällä ihan mieletön, vaikka ei henkarissa kutsuisi juuri SINUA luokseen. Ainoa, mistä en asussa pidä, ovat nuo hiton halpissukkahousut, joihin pihiyksissäni sorruin. Ei ikinä enää huonolaatuisia sukkiksia!

Olen ylpeä ystävistäni, joista molemmat ovat mielettömiä valokuvaajia. Itse asiassa molemmat ovat nyt suunnitelleet vaatteita, sillä Noora on suunnitellut aikanaan bikinit Nelly.comille. Bikineitä ei enää saa, mutta Veeran mallistoon suosittelen tutustumaan ennen kuin se myydään loppuun. Kivijaloista STI X Vieruska -mallistoa myyvät Moda-myymälät, verkkokaupoista ainakin Bronco. STI on siis Moda-ketjun oma merkki, mutta tuotevalikoima on myymäläkohtainen.

Yksi juttu on muuten varma. Kummillakin ystävälläni on taito saada minusta megahymy esiin! :D