Viikon paras maskityyli oli ehkä pirtein viikkoihin. Yleensä kaivan joko paniikissa kertakäyttömaskin reppuni taskusta (koska olen unohtanut kestomaskin) tai hiihtelen menemään mustassa kestomaskissa. Tämä R-Collectionin kangasmaski oli ihan ensimmäinen maski, jonka ostin. Ajattelin silloin, että jos kangasmaskit loppuvat kesken, ehdin ostaa ainakin yhden ja se olisi kaunis ja kotimaisen merkin. Tätä printtiä ei enää ole nettikaupassa, mutta muita löytyy. Ja kyllä, maskivertailupostaus on edelleen kesken. Ehkä saan sen valmiiksi ennen tämän syksyn kotiarestia.

Viikon paras yllätys tuli Zadaa-ostokseni mukana. Kissaprintillinen t-paita tuli kuvattua jo blogiinkin, mutta en silloin muistanut kuvata tätä suloista viestiä, joka paidan mukana tuli. Sydäntäni lämmittää aina erityisesti, jos joku on seuraillut puuhiani edes satunnaisesti jo blogin alkutaipaleilta. Voitteko uskoa, että MouMou on kohta 12-vuotias? Ihan senioriblogi jo! Pitääpä tarkistaa tarkka syntymäpäivä ja järjestää jotakin kivaa teille sille päivälle! :D

Viikon paras kosmetiikkatuote on Organic Shopin coffee & sugar -vartalokuorinta. Kävin Kauneushuone Kajossa kestotaivuttamassa ripseni ja ostin samalla lisää tätä ihanaa mönjää. Tuoksu on tässä niin herkullinen, että tekisi mieli nuolasta sormia ihon kuorimisen jälkeen. Ai niin! Jokasyksyinen kahvilakkoni on jälleen ohitse. Juon kahvia muutaman kupin päivässä, joten tahaton detox teki tehtävänsä enkä ole enää addikti. Kysykää uudelleen parin kuukauden päästä, mikä on tilanne. Veikkaanpa lipsuvani jälleen kymmenen litran päivätahtiin.

 

Viikon paras väriyhdistelmä on vaaleanpunaisen ja tummanvihreän liitto. Rakastan syksyn keltaisuutta, mutta sen rinnalla on kiva ihailla muitakin värejä. Vihreä ja vaaleanpunainen sopivat ihanasti yhteen. Värit voi bongata ikkunalaudaltani, missä kukat ja yrtit elävät sulassa sovussa. Haimme pojan kanssa kaksi lihansyöjäkasvia, koska olemme tottuneet, että meillä on sellainen kotona. Tällä kertaa meille tuli sekä “teräväleukainen” kasvi, että kannukasvi, jonka sisällä on jotakin entsyymiliuosta ötököiden surmaksi. Ihanaa!