Noora haastoi, Iina vastaa. Olen aina tykännyt blogihaasteista, joten otin tämänkin riemulla vastaan. Haasteessa oli hauska jippo. Kysymyksiin tuli vastata oman sukunimen ensimmäisellä kirjaimella mikä minun tapauksessani on M.

VAATE. Mekot kiehtovat tällä hetkellä todella paljon. Harmi vaan, ettei tämän merituulen kanssa mekkoja voi käyttää rennosti, vaan alle on pakko pukea shortsit ja helmaa saattaa silti joutua pitelemään kaupungilla alhaalla. Näiden kuvien mekosta näet parempia kuvia tässä postauksessa.

JUOMA. Mocktailit ovat pop! Jostakin syystä alkoholi ei oikein enää maistu. Jo yhdestä annoksesta seuraa huonojen yöunien ja kohmeisen seuraavan päivän kombo, jota en oikein arvosta. Pakko vinkata nämä reseptit ja varsinkin tuo chili-juoma muille, joille alkoholi ei nappaa.

PAIKKA. Maaseutu on vastaukseni aina ja ikuisesti. Rakastan rauhaa, hiljaisuutta ja luontoa. Suuri osa lomasta taitaakin kulua vihreyden keskellä maalla, vaikkakin olen lupautunut mukaan muutamalle syrjähyppyreissulle. Tosin lasken Karjalohjankin maaseuduksi, siellä on ihmisen hyvä olla.

RUOKA. Maustettu ja vielä chilihiutaleilla. Ripsautan niitä jokaisen ruoka-annoksen päälle ihan onnessani. Hiutaleita kuluu meillä niin paljon, että kyselen pian Santa Marialta jotakin perhepakkausta meille.

ELÄIN. Miau, tietenkin. Saanhan vastata kissan kiertoreittiä? Jos en, vastaan “mikä vaan”, sillä tykkään eläimistä. Kissat ovat silti kaikista lähinnä sydäntäni, tuskin Finskillä muuten olisi omaa IG-tiliä, jossa sen elämää voi seurata. Okei, tämä menee keplotteluksi, joten virallinen vastaukseni on manuli eli arokissa. HAHA! Voitin.

KUKKA. Metsätähti. Tämä oli vaikea kohta, koska kuulun niihin outoihin tyyppeihin, joilla ei ole lempikukkaa. Tiettyjen kukkien hajusta en pidä, mutta tuntuu, että niitä epämiellyttäviä on helpompi luetella kuin miellyttäviä. Siksi mainitsen kukan, jonka nimi pompsahti ensimmäisenä mieleeni.

TYTÖN NIMI. Minni on jotenkin söpö nimi. Ja jos minulla olisi tyttö nimeltä Minni, hänen veljensä voisi hyvinkin olla tuo seuraavan kohdan tyyppi.

POJAN NIMI. Mihkal. Siis tämä kohta on ihan läppä! Äitini muistutti minua, että olin harkinnut tätä Nöpsyn nimeksi raskausaikana, mutta en muistaitse tällaista yhtään. Eikä muista pojan isäkään! Oli varmaankin sydäntä lähellä tuo nimi, kun ei jäänyt edes vanhempien mieleen! :D

AMMATTI. Markkinointijohtaja oli joskus tavoiteammattini, mutta kyllä tämä nykyinen viestintäpäällikön ja Suomen maajohtajan yhdistelmä on aika paljon kovempi. Ja kivempi. Pääasia, että tykkää työstään, oli titteli mikä tahansa. Odotan silti juhannuksena alkavaa lomaa innolla.

KUVAUS HENKILÖSTÄ. Menevä saattaa kuulostaa neutraalilta adjektiivilta, mutta sillä on kaksi puolta. Toisaalta saan paljon aikaan enkä juurikaan jätä asioita kesken, jos ne ovat minulle tärkeitä, mutta sitten taas tälläkin kolikolla on kääntöpuoli. Joskus on vaikea rentoutua, kun aivot huutavat tuhatta asiaa, joita pitäisi mennä tekemään paikallaanolon sijaan.

JOKA KODISSA. Meteliä. Tai ainakin toivon niin. Joskus mietin, mitä naapurit meistä ajattelevat, kun väsyneenä korotan ääntäni. Kuulun myös niihin mukaviin tyyppeihin, jotka itse rasittuneena huutava, mutta sanovat muille, että ääntä on turha korottaa. Voisin opetella noudattamaan omia neuvojani.

Haastan seuraavaksi Kristallikimaran, Hannamarian ja Glitteri Addiktin. Ottakaahan koppi! :)

Psst! Miten nää otsatukattomat kuvat voivatkaan näyttää näin oudoilta, vaikka näistä on vain pari viikkoa aikaa?