KYNSILAKAT SAATU / KORRES

Viikon paras kynsilakkasävy on punaruskea Pumpkin Spice. Korresin Gel Effect -kynsilakat sisältävät aminohappoja ja manteliöljyä sekä kynsiä kosteuttavaa B5-provitamiinia. Kiiltävän lakkapinnan antava lakka levittyy kauniisti ja on koostumukseltaan aika peittävää. Sain valita KORRES-myymälästä muutaman lakkasävyn testiin, sillä IG storyni yli 10 vuotta vanhasta kynsilakkapullosta aiheuttivat huvitusta. Mutta miten järjettömän hyvä kynsilakka täytyy olla, että se säilyy kymmenen vuotta täysin toimivana? Ehkä näette nämä uudet pullot blogissani vielä vuonna 2030.

Viikon paras synttäripäivä oli tietysti Nöpsyn, hän täytti maanantaina 6 vuotta. Lahjaksi poika sai aamulla toivomansa avaruus-aiheisen kirjan (mummulta), huvipuistolahjakortin (kummitädiltään), kiikarit (papalta) ja Brawl Passin (minulta). Isältään poika sai jo aikaisemmin ison LEGO-paketin. Olen varmaan tuhat kertaa aiemminkin hehkuttanut, miten hyvältä tuntuu, kun lapsi on kiinnostunut kirjoista. Täältä löydät kirjavinkkimme lapsille, jos kiinnostaa, mitä meillä luetaan.

Viikon paras hävikkivinkki on kaikille, jotka ostivat viiden kilon mansikkalaatikoita perattaviksi ja ovat yleensä heittäneet kannat pois. Niin ei kannata tehdä tai missaa järjettömän herkullisen kesäherkun! Mehua mansikan kannoista on yksi viime kesä luetuimpia postauksiani. Mehua ei tarvitse keitellä tuntikausia, vaan se valmistuu vähän kuin omalla painollaan. Lupaathan, että mansikankantamehu pääsee testiin?

Viikon paras podcast on Tyylitorstai. Tutustuin Riinan ja Noran pitämään podiin töideni kautta. Uusi jakso ilmestyy podin nimen mukaisesti aina torstaisin, ja aiheet pyörivät hyvin pitkälti pukeutumisen ja kirppistelyn ympärillä. Uusimmissa jaksoissa on mukana hieman henkilökohtaisempiakin aiheita, mistä aina tykkään erityisesti. On hauska oppia tuntemaan ihmiset podin takana. Tyylitorstaita voi kuunnella Spotifyn kautta.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Kuten ehkä Instastani huomasitte, meillä on yökyläilyt meneillään. :)