KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Montako postausta olet lukenut aiheesta “millä ihmeellä luonnonkiharan hiuksen saa pysymään sileänä”? Kirjoittelin itsekin noita tasaisin väliajoin. Sitten kuulin helmikuussa yhteistyökumppanini KEVIN.MURPHYn uudesta lämpöaktivoituvasta, painottomasta muotoiluspraysta, joka oli kehitetty erityisesti kiharan hiuksen silottamiseen. Eli toisin sanoen minun luonnontaipuisan pörröni taltuttamiseen. Tokihan sen on aina saanut raudalla suoraksi, mutta jos hiuksiin osuu pisarakin vettä tai ulkona on kostea ilma, ohimoideni ja niskani hiukset suorastaan ponnahtavat korkkiruuveille ja pinta pörrööntyy.

EVER.SMOOTH -suihke kuitenkin lupaa jättää hiuksiin silotetun ilmeen 2-3 pesukerran ajaksi. Se tekee hiuksen pintaan tavallaan kalvon, joka sitten pitää ulkopuolelta tulevan kosteuden poissa, mikä taas estää hiusta kihartumasta niin nopeasti kuin yleensä. Otin tuotteen suurella mielenkiinnolla ja pienellä, useiden kilpailijoiden tuotteiden aiheuttamien pettymysten synnyttämällä epäluulolla kokeiluun. Luotan KM-tuotteisiin kuin vuoreen, mutta hiustyyppini on hemmetin hankala. Aloitin testin päättäväisenä. Hiukset pestiin normaalisti shampoolla ja hoitoaineella, niihin suihkittiin EVER.SMOOTH -suihketta suunnilleen 10 suihkausta ja ne suoristettiin. Päälle suihkaistiin vielä pari suihkausta SHIMMER.SHINE -kiiltosuihketta.

Käyttöohjeet ovat varsin tarkat: “Tuote tulee levittää pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen lämpösuojaa tai muita muotoilutuotteita. Spray suihkutetaan hiuksiin ja hiukset lämpökäsitellään osio osiolta, sillä tuote aktivoituu ensimmäisestä lämpökäsittelystä.

Päivä 1 – Vautsi! Yllä olevissa kuvissa olen tullut tuntia aiemmin kampaajalta ja hiukseni ovat TODELLA suorat ja sileät. Siis sanoisin jopa piikkisuorat. Tämä oli hyvä lähtökohta testata, miten tämän kestää. Mitään odotuksia ei ollut, mutta toivoin salaa, ettei testijakson aikana nähtäisi kovin tiukkoja korkkiruuveja.

Päivä 2 – Hiukset ovat millilleen yhtä sileät kuin ensimmäisenä päivänä. Olen nukkunut niillä ja käynyt lenkillä pipo päässä ja niska hiessä. Piposta ei jää edes loivaa painaumaa niskaan. Alku vaikuttaa siis varsin lupaavalta.

Päivä 3 – Aika käydä suihkussa! En pese hiuksiani, mutta en myöskään suojaa niitä suihkumyssyllä, vaan annan pisaroiden roiskua ja kosteuden yrittää tunkeutua hiuksiini. Suihkun jälkeen kasvojeni vierellä yksi(!) suortuva on hieman taipunut, mutta hiukset eivät ole pörrööntyneet.

Päivä 4 – Heti aamusta painun hiukset ponnarilla salille. Treenin jälkeen on aika ottaa inkivääriltä tuoksuva FRESH.HAIR -kuivashampoo kehiin. Käyn tyveä harjalla läpi kuivashampoon suihkuttelun jälkeen, kun huomaan jotakin. Ponnarista ei jäänyt hiuksiin jälkeä! Mitä ihmettä?! Vietän loppupäivän hiukset auki ja alan julistaa lounasseuralaiselleni suihkeen ilosanomaa.

Päivä 5 – Suihkeen teho alkaa heiketä. Pesen aamulla kasvoni ja huomaan toisenkin loivan laineen kasvojeni lähellä. Ponnarista, jonka sutaisen hiuksiini aamupesun ajaksi, jää jälki hiuksiin. Sinnikkäästi päätän pitää hiuksiani vielä auki ja kävelen toimistolle tihkusateessa.  Kotona odotan kauhulla, minkälaisen kiharakasan pääsen illalla kuvaamaan. Tuntui, että hiukseni ovat todella kiharat ja pörröiset. Otin alla olevan kuvan.

Hiukseni eivät ole enää piikkisuorat, mutta olemme edelleen kaukana siitä tilanteesta, että kutsuisin hiuksiani kiharoiksi. Viiden päivän jälkeen tyvi ei siis enää kestä hiusten pitämistä auki, vaan se on tahmaisen ja lähmäisen oloinen. Etuhiukset voisi tosin sutaista kiinni ja pitää vain latvat vapaina, mutta halusin suihkuun. Sanoisin siis, että EVER.SMOOTH pitää hiukset sileinä 4-5 päivää eli sen ajan, jonka voin muutenkin olla pesemättä hiuksiani. Ei tietenkään piikkisuorina, mutta hiukset, jotka normaalisti kihartuvat heti kosteudesta, taipuivat nyt vain hieman ja hiukset näyttävät viimeistellymmiltä. Miksi tällainen muistiteknologia keksitään vasta nyt? Olen joka tapauksessa todella vaikuttunut siitä, miten vähän pörröisyys pääsi puskemaan läpi suoristuksesta.

Lähtökohta oli muuten täysin sama kuin yllä olevassa kuvassa, joka on aikanaan otettu heti suihkun jälkeen. Aikamoinen ero vitospäivän tyyliin, eikö? Hiuksista erottaa yksittäisiä kiharoita, mutta oikeastaan kuvailisin hiuksiani pörrökasaksi. Jos tahdot itse testata, miten EVER.SMOOTH pitää juuri sinun hiuksesi sileinä, osallistu Instagramini puolella täällä arvontaan, jossa viisi onnekasta voittaa uuteen O.W.P-pulloon pakatun suihkeen. Pullo on tehty merestä kerätystä muovista, aiheesta voit lukea lisää tästä postauksesta. Onnea arvontaan! :)