KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / JOLLYROOM

SIS. *KAUPALLISIA LINKKEJÄ

Oli syksy, viikonloppu ja metsä. Oli äiti ja poika. Oli hassua, hauskaa ja vähän jännääkin. Viikonloppulomalle pakattiin mukaan uusi haalari asusteineen ja kyllä sitä testattiinkin ryömimällä ylös jyrkkiä mäkiä ja juoksentelemalla metsässä. Näihin kuviin tosin annoin pojalle vapaat kädet. Hän sai päättää missä ja miten uusi haalari kuvataan. Lopputulos olikin varsin kiinnostava. Kameralle tallentui puunrungolla kiipeilyä, maamerkkien piirtämistä muille ulkoilijoille, QO-koodien skannailua, limaisten lehtien heittelyä ja lopuksi eväsretki.

Vaikka vielä ei ole talvi, toppahaalaripäiviä on ollut jo muutamia. Ehkä kylmä merituulikin on osallisena tekemään joistakin syyspäivistä hyytävän kylmiä, silloin ei välikausivarustus riitä. Saadessani kutsun Jollyroomin kampanjaan, uskollisena Didriksons-lähettiläänä valitsin haalariksi *Migisi-toppahaalarin värissä Seagrass Green. Tuota haalarimallia myy yksinoikeudella vain Jollyroom ja se on nyt vielä hetken ajan 45% alennuksessa eli melkein puoleen hintaan. Jos siis talvihaalari puuttuu vielä, tämä alennus kannattaa hyödyntää heti!

Migisi-haalarin hyviä puolia on värivalikoima, joka sisältää mm. kirkkaanpinkin ja keltaisen, mutta myös klassisen laivastonsinisen. Tässä mallissa on myös useita heijastinyksityiskohtia, jotta pieni erottuu talven pimeässä. Tämä voisi kuitenkin olla minkä tahansa haalarin kuvaus, joten paljastan teille syyn, miksi olen *Didriksons-merkin lastenvaatetiimissä.

Didriksons-lastenvaatteissa on nerokas Extended Size -ominaisuus, joka on juuri sitä, miltä kuulostaakin. Sen ansiosta haalarin hihoja ja lahkeita voi pidentää yhden koon verran ratkomalla tietyt saumat auki. Tämä 110-kokoinen haalari tulee sopimaan myös 116-kokoiselle pojalle ja itse asiassa ehkä pidempäänkin, koska merkin mitoitus on reilua. Vyötärön kiristysmahdollisuuden ansiosta haalari kuitenkin istuu myös hoikemmalle lapselle eikä lötkötä päällä.

Haalari pitää pienen lämpimänä, mutta myös asusteet ovat suuressa roolissa. Rakastan Didriksons-heijastinhanskoja, mutta koska niitä pitää pestä välillä, meillä on vaihtareina haalarin väriin sopivat Pileglove-rukkaset. Ne ovat tuulen- ja vedenpitävät, fleecevuorella varustetut hanskat. Reva-kypärämyssy (ei kuvissa) ja *Biggles-lakki muodostavat kombon, jota edes hyytävin tuuli ei läpäise. Lakissa on useita heijastavia yksityiskohtia, lämpöiset korvalaput ja leuan alla tarranauhakiinnitys.

Nappaa itsellesi *Didriksons Migisi-haalari lähes 50% alennuksella! Linkistä näet kaikki värit. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. ♥