Tiedättekö, kun kesälomalla blogeissa on ärsyttäviä “en ehdi nyt päivitellä, kun keskityn nauttimaan kesästä” -terveisiä? Täällä on nyt vähän sama, mutta syynä on Instagram. Tykästyin niin alkuvuodesta uuteen periaatteeseeni postata vain puhelinkuvia, että jaan asioita paljon enemmän suoraan puhelimella. Siksi joskus tuntuu, ettei ole mitään syytä avata koko blogia.

Puhelimella ei ole helppoa saada itsestään kuvaan enempää kuin kasvot, joten nappasin nopeasti pari kuvaa kameralla kirppislöydöstäni. Jean Paul Gaultier for Lindex -malliston villakangastakki on uusin kirppislöytöni, jota olen hehkuttani jo kaikille tutuilleni. Takin sävy on todellisempi ylemmässä kuvassa, sillä siinä on kermanvalkoista ja tummansinistä toisin kuin alempi kuva yrittää huijata. Minusta tämä takki on juurikin sellainen olalleheitettävä tapaus enkä osaa kuvitella, että käyttäisin tätä niin kuin takkeja kuuluu käyttää.

Toivottavasti et luule, että olen unohtanut koko blogin, kun olen ollut hiljaisempi viime aikoina. Totuus on, että suunnittelen ulkoasu- ja rakennemuutosta, joka kääntää kaiken päälaelleen ja hitto, kun se vie aikaa! Tahdon sivupalkkiin taas automaattisesti päivittyvän SUOSITUIMMAT-listan, ja muutenkin siinä, missä muu blogimaailma pyrkii eroon sivupalkeista, minä taas suunnittelen sinne enemmän sisältöä.

Mutta hei, tykkäätkö itse enemmän pitkistä villakangastakeista vai tällaisista lyhyemmistä? Itse taidan olla pidempien ystävä. Varsinkin nyt, kun ulkona on välillä lähemmäs 20 astetta pakkasta! :D