KAHVIKAPSELIT SAATU / NESPRESSO

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / CRAZY GRANNY DESIGN

Viikon parhaat kahvikapselit ovat Nespresson lanseeraamat Pumpkin Spice Cake- kahvikapselit. En löytänyt näitä vielä nettikaupasta Suomesta, mutta Helsingin Nespresso Boutique varmasti myy näitä. Nespresson kausimaut ovat toinen toistaan parempi ja pohjautuvat usein tunnettuihin kekseihin, kakkuihin tai leivoksiin olematta silti makeita. Minä en juurikaan käytä makeutusta kahvissani, jotren nautin “makeudesta” erikoiskahvien tuoksujen ja aromien kautta. Jos ei muuten saa näitä kapseleita käsiinsä, voi kokeilla valmistaa Pumpkin Spice Latten tällä ohjeella mistä tahansa kahvista.

Viikon paras leikki on taskulamppuhippa. Sitä voi leikkiä joko sisällä tai ulkona, kunhan vaan on tarpeeksi pimeää. Taskulamppuhippa on oikeastaan puoliksi hippaa ja puoliksi piilosta, koska tarkoitushan tietysti on, että pimeisiin nurkkiin voi piiloutua ja niistä voi “hyökätä” nappaamaan muita kiinni. Vähän alkoi aikuisiakin ulkona jännittää, kun ympärillä kuului askelia ja valokeiloja vilahteli siellä täällä, mutta ketään ei näkynyt. Täältä näkee edellisvuoden hippatunnelmia ulkoa, silloin leikimme pojan kanssa kaksin.

Viikon paras teemaelokuva on TIETYSTI kulttiklassikko Halloween. Siis se alkuperäinen vuodelta 1978. Tiesitkö, että Michael Myersin karmiva maski on tehty Star Trekin Captain Kirk -naamiosta poistamalla siitä värit, maalaamalla se valkoiseksi ja leikkaamalla silmäaukot isommiksi? Myös hiustenväri muutettiin tummaksi ja pulisongit saivat lähteä. Kannattaa katsoa myös Netflixistä löytyvän The Movies That Made Us -dokkarin Halloween-jakso. Siellä selviää tämän naamion alkuperätarinan lisäksi mm. se, miksi ensimmäisen Halloween-leffan nimessä lukee itse asiassa “John Carpenter’s Halloween” eikä pelkkä “Halloween”.

Viikon paras arvonta on jokaisen korvisfriikin unelma. Joensuulaisen Crazy Granny Design valitsi minut lähettilääkseen tälle syksylle, ja saan arpoa Clown Animals Autumn Box -teemaboksin yhdelle teistä. Boksin arvo on 65€. Tsekkaa boksin sisältö, osallistu arvontaan Instagramissa täällä ja tuplaa arpasi kertomalla tähän blogipostaukseen Halloweenin suosikkipuuhasi maanantai-iltaan  25.10.2021 kello 22:00 mennessä. Hyvällä tuurilla boksi saapuu luoksesi vielä Halloweeniksi! 🎃

Edit: Onnetar suosi nimimerkkiä ellamerii Instagramin puolella. Kiitos kaikille osallistujille!