Tein sen taan. Kirjoitin “elämää suuremman postauksen” eli jotakin muuta kuin miltä hiukseni näyttävät eikä sen jälkeen kirjoittaminen suju. Teen tämän aina tasaisin väliajoin, aiheutan itselleni rimakammon. Ei pitäisi kirjoittaa koskaan mitään sen syvällisempää, kun menen siitä aina jotenkin lukkoon. Siksi jää murretaan nyt turhalla nippelitiedolla. Lähteitä näille tiedoille ei nyt ole antaa, koska kuten sanottua, ne ovat juuttuneet päähäni jostakin.

Sekalaista nippelitietoa tiedonjanoisille:

  • punkit inhoavat laventelintuoksua. Tästä syystä otin kesäksi käyttöön vartalovoiteen, jossa on voimakas laventelintuoksu, vaikka muuten tuoksu ei kuulu suosikkilistalleni. Siitä tulee mieleen vessanraikastin!
  • mansikka on oikeasti hedelmä eikä suinkaan marja.
  • naistenvessassa se ensimmäinen koppi on kaikista puhtain. Ihmiset rynnivät yleensä viimeiseen tai muuten kaukana ovesta olevaan, joten ensimmäisessä kopissa käy vähemmän porukkaa.
  • niissä alkoholillisen boolin pohjalla lojuvissa marjoissa on vähemmän tai lopulta (pidemmän ajan kuluttua) “vain” tismalleen sama määrä alkoholia kuin siinä boolissa. Ei siis enemmän. Tähän on olemassa syykin ja se on osmoosi.
  • Ei ole piristymisen kannalta sama, juoko kahvikupillisensa maidolla vai ilman. Sama kahvimäärä maidon kanssa nautittuna piristää kuulemma pidempään. Tähän liittyi jotenkin maitoproteiini ja se, miten se sai kofeiinin imeytymään hitaammin, jolloin sen vaikutusaika pidentyi. Mutta siis maitokahvi for life!

Hei, kerro mulle jokin nippelitieto? Olisi hauska oppia lisää! :)