OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt olisi aika listata kokemuksia Vichyn ihonhoitotuotteista Vichyn ja Bella-blogien kampanjan tiimoilta. Käyttökokemuksia kirjasin ylös Vichyn IDEALIA-tuotesarjasta sekä päivä- että yövoiteesta, mutta myös silmänympärysvoiteesta, joka herätti kiinnostusta jännittävällä levityspäällään. Täytyy myöntää, että sen testaamista odottelinkin kaikista eniten. Päivävoidetta löytyy muuten useammallekin ihotyypille, ja lisäksi sarjassa on tehovoide, seerumi sekä BB-voide. Vichyn tuotteita myyvät apteekit, joissa kannattaa ehdottomasti pyytää myyjä auttamaan oikean tuotesarjan tai tuotteen valitsemisessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vichy IDEALIA Day Cream -päivävoide on koostumukseltaan täyteläinen, mutta kevyt. Se heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Purkki tuntuu riittoisalta, koska voiteella ei tarvitse “lutrata”.

Plussat: Voide on tarpeeksi kevyt kesällä, mutta myös tarpeeksi paksu talvella eli samalla päivävoiteella selviää vuoden ympäri.

Miinukset: Hinta kirpaisee monen kukkaroa, muuta vikaa en voiteesta löydä.

Vichy IDEALIA Skin Sleep -yövoide on geelimäinen ja se imeytyy nopeasti tuntuen silti iholla ravitsevalta. Iho tuntuu aamulla pehmoiselta.

Plussat: Voide imeytyy supernopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Mukana tulevan levitysohjeen kanssa yövoideen levittämisestä saa päivään pienen rentoutumishetken.

Miinukset: Tämänkin kohdalla hinta on markettituotetta korkeampi.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vichy IDEALIA Eyes -silmänympärysvoide on kohdennettu heille (eli meille, krhm), joilla on tummat silmäalukset ja väsymyksen merkkejä silmänympärysiholla. Voide levitetään suoraan purkista iholle.

Plussat: Tuubista on kivempi levitellä voidetta suoraan kuin perinteisesti sormen kautta. Voide on niin valoaheijastavaa, ettei sen jälkeen tarvitse välttämättä valokynää.

Miinukset: Liian paksulti levitelty voide jähmettyy paksuksi kerrokseksi silmänympärysiholle eikä sen päälle voi silloin levittää meikkivoidetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Vielä ehtii osallistua Vichyn kisaan, jossa voi voittaa itselleen ja ystävälleen rentouttavan palkinnon. Osallistua voi TÄÄLLÄ. :)