OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka arvasi yllä olevassa kuvassa olevan muurahaisleijonan. Arvasitko muka? Bobles-lelut, joita tässä Bella-blogien ja Bobles-lelujen yhteistyökampanjan ensimmäisessä postauksessa tulee vilisemään, ovat myrkyttömiä ja ne täyttävät tiukimman Eurooppalaisen EN71 standardin. Lelujen vaahtomuovimateriaali on todella jämäkkää, joten niillä leikkiminen on turvallista. Eläinhahmoilla on monia eri käyttötarkoituksia, joiden kaikkien tavoite on kehittää lapsen motoriikkaa leikin ohella. Boblesin Instagram-tilin löytää täältä ja Facebook-sivun täältä, jos seuraaminen ja lisätiedot kiinnostavat. Keskityin tässä postauksessa pienimmille lapsille sopiviin Bobles-leluihin, muilta leikkiaamuun osallistuneilta Bella-bloggaajilta voi lukea taaperoille sopivista leluista tässä muutaman viikon sisään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä kahvilassa leikittiinkin! Mukana menossa olivat Riikan pojat, Elsan Kaamos-komistus sekä Karoliinan ja Eskon Neiti-F. Isommat lapset viihtyivät keskenään mainiosti, mutta Nöppis hieman jännitti villisti lenteleviä leluja. Pikkuiselle kasattiinkin lopulta oma leikkiurkka, jossa pikkumies villiintyi keinumaan ja konttaamaan rappusia. Kahvila Bergga oli loistava leikkipaikka ja kahvilan tarjoama aamiainen vei kielen mennessään. Aamiaisen ja lelujen lisäksi meille bloggaajille oli esillä omyös hieman vanhemmille lapsille suunnattuja Crazy Safety -tuotteita. Tuollainen kypärä on niin huikean hieno, että lapsin tuskin tarvitsee houkutella käyttämään kypärää. Minun lapsuudessani kypärät olivat muka noloja, mutta nämä otukset ovat kaukana noloista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nöppis keskittyi tosiaan niihin vähän pienemmille lapsille sopiviin Bobles-leluihin eli elefanttiin ja kanaan (violetit alla olevissa kuvissa) ja krokotiiliin (sinisävyinen alla olevissa kuvissa). Elefantilla voi keinua, sitä voi käyttää pöytätasona, istuintukena ja keinuvana tuolina. Elsa ja Nöppis testasivat vauvakeinua, joka syntyy, kun toisen lelun eli kanan asettaa täyttämään elefantin kolon. Tuota kanaa suositellaan ihan pienille lapsille, sen avulla löytyy kuulemma helposti etunoja, kun lapsen asettaa vatsalleen kanan päälle. Näin vauvalle tulee tarve nostaa päätään ja itseään käsiensä varaan nähdäkseen ympärilleen. Lelujen käyttötarkoitusta ei ole helppo hahmottaa, ellei niitä esitellä, joten Bobles-leluja kannattaa käydä kokeilemassa lastentarvikeliikkeessä, jos vain mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krokotiili sopii mainiosti tällaiselle konttailusta kiinnostuneelle pienelle. Krokotiilia voi käyttää joko tasona tai rappusina ihan sen mukaan, miltä milloinkin tuntuu. Lasten leikithän muuttuvat ja kehittyvät koko ajan, jotta ne eivät ala tylsistyttää. Tasona krokotiili toimii myös keinuna, joka haastaa ja kehittää lapsen tasapainoa. Useamman krokotiilin kanssa pystyy jo rakentamaan haastaviakin rappusviritelmiä, mutta yhden lelun kanssakin voi kokeilla kiipeämistä. Varsinkin näiden pienten lasten kohdalla. Krokolla pystyy leikkimään joko niin, että se on matala tai korkea, mutta korkeammat/jyrkemmät rappuset ovat vähän isompia lapsia varten. Bobles-jälleenmyyjien listauksen voi kurkistaa täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos Bobles-lelut kiinnostavat, arvon yhdelle onnekkaalle 100 euron arvoisen lahjakortin Bobles-leluihin käytettäväksi. Kerro siis tämän postauksen kommenttiboksiin paras Bobles-eläin ja myös hienon väri. Eläin- ja värivaihtoehtoja arvontavastausta varten voi kurkistella täältä. Osallistumisaikaa arvonnassa on perjantai-iltaan 24.4.2015 kello 22:00 asti. Tasapuolisesti onnea arvontaan! 🙂