*MAINOSLINKKI

Jes! *Uusi, suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki Djusie on julkaistu. Katja Kokon oma, kotimaisia aktiiviaineita juhlistava tuotesarja on vilahdellut Instagramissa ja ihastuttanut värikkäällä ulkomuodollaan. Halusin heti testata, mihin tuotteista on. Jokaisella ihonhoitosarjalla on oma funktionsa ja Djusiella se on ihon mehukkuus ja sen ylläpito. Brändin ideologian mukaan ns. mehukas iho on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas.

Salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa ihon suojabarriäärissä, siksi nämä tuotteet tukevat nimenomaan ihon optimaalista kosteus-rasvatasapainoa. Tämä on jotakin, mistä en ole juurikaan kuullut muiden kokeilemieni ihonhoitosarjojen puhuvan. Mukavaa vaihtelua sinivalon blokkaamiselle ja hyaluronihappolutraamiselle, jotka tuntuvat olevan edelleen pinnalla.

Mikä erottaa Djusien muista? TEHO.

Ensimmäinen ajatukseni oli Djusie-kokeilun jälkeen ihmetys siitä, miten en ollut yhtään varautunut näin tehokkaisiin tuotteisiin. Usein söpöissä, Instagram-kelpoisissa pulloissa myytävä kosmetiikka on aika “tasapaksua” muihin merkkeihin verrattuna. Näissä tuotteissa on oikeasti keskitytty tuotteisiin sekä niiden aktiiviaineisiin eikä vain siihen, näyttääkö pullo tai purkki hyvältä. Ja kyllä, purkit näyttävät hyviltä! Skrollaa vaikka eteenpäin ja katso itse.

Koska tuotteet sisältävät tehokkaita öljyjä ja uutteita, on niissä aika voimakkaat tuoksut. Toinen ajatukseni olikin siksi tietysti, voiko näin tehokas, aktiiviaineita pursuava ihonhoitosarja laukaista suunympärysihottumani? Luin, että Djusien testiryhmässä oli mukana ihmisiä, joilla oli POD, joten uskaltauduin ottamaan sarjan parin viikon testikäyttöön. Ja onneksi otin! Seuraavaksi kerron, mitä mistäkin tuotteesta pidin ja miksi sarja jäi päivittäiseen käyttööni.

Liquid Silk -puhdistusöljy

Sanoisin, että *Liquid Silk -puhdistusöljy on sarjan helpoimmin lähestyttävä tuote. Se on tuoksultaan sitruunainen puhdistusöljy, joka on helppo pestä pois iholta lämpimällä vedellä ja joka vie mennessään meikit ja saasteet iholta. Tuote suositellaan puhdistettavaksi lämpimään veteen kostutetulla kasvopyyhkeellä, musliiniliinalla tai konjac-sienellä täydellisen puhdistustuloksen varmistamiseksi, mutta lämmin vesi ja omat kädetkin toimivat. Apuvälineillä elämys on vain enemmän spa-tyylinen.

Koska öljyn tarkoitus on herätellä aisteja, se sisältää useita eteerisiä öljyjä kuten ruusugeranium (eli geranium), greippi ja lime. Tuotteen käyttöön liittyy myös pieni rituaali, voit katsoa videon täältä. Päivittäinen, jo muutaman minuutin minikasvohieronta lisää kuulemma ihon napakkuutta ja kirkkautta merkittävästi. Tällä öljyllä lähti muuten myös vedenkestävä meikki helposti.

Acid Bloom -hoitoneste

Suosikkituotteeni tulee takuulla jakamaan mielipiteitä, sillä *Acid Bloom -hoitoneste tuoksuu juuri siltä mitä se pääosin on. Eli omenasiiderietikkaa! Luin Djusien sivuilta, että fermentoimalla valmistettu omenasiiderietikka on todellinen ihonhoidon ihmeaine. En tiennyt tätä aiemmin, mutta se sisältää ilmeisesti AHA-happoihin kuuluvaa sitruuna- ja omenahappoa, aminohappoja, oligosakkarideja, monosakkarideja, C-vitamiinia ja kaliumia. Näin ollen hoitoneste tasapainottaa ihon pH:ta ja bakteerikantaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa tehokkaasti, poistaa kuollutta ihosolukkoa, parantaa ihon joustavuutta sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Tässä välissä pitää jo vetää henkeä.

Tuote on todella voimakas sekä tuoksultaan että tunnultaan. Aloitin käyttää tätä ensin vain iltaisin ja yhden kerroksen verran, nyt parin viikon jälkeen kerrostan tuotetta 2-4 kerrosta iltaisin ja taputtelen iholle yhden kerroksen aamuisin. Mitään reaktioita ei ole tullut, vaikka jännitin, sillä suunympärysihottumani kammoaa yleensä voimakkaita tehoaineita. Mutta ehkä se pitää tällaisista happamista tuotteista? Ainakin siltä vaikuttaa, sillä ihoni voi paremmin kuin aikoihin.

Fruit Glaze -kasvoöljy

Sarjan kolmas tuote eli *Fruit Glaze -kasvoöljy jäi kolmikosta etäisimmäksi minulle. Käytän tätä pisaran tai pari kosteusvoiteeni seassa. Kasvoöljyssä on erästä suosikkiöljyäni, jota suositellaan aina ihotyypilleni. Ruusunmarjasiemenöljystä on hyötyä erityisesti samealle iholle, ikääntymisen merkkejä näyttävälle iholle, aknearville, pigmenttiläiskille ja couperosalle. Jep, couperosa mainittu! Vaikka en huomaa öljyn tuovan iholleni mitään konkreettista muutosta tunnussa tai ulkonäössä, käytän ehdottomasti purkin loppuun, sillä uskon, että se on hyväksi iholleni, vaikka ei tuota yhtä näkyviä tuloksia kuin puhdistusöljy ja hoitoneste.

Klikkaa *TÄSTÄ ja osta Djusie-tuotteita! Ai oma suosikkini? Omenasiiderietikkainen ACID BLOOM! 🤘🏼