Edessä oli tuttu tilanne. Valkoinen seinä näytti liian valkoiselta. Laiskasti värikoodattua kirjahyllyä rakastan, viherkasvit lasken lähes perheenjäseniksi ja katosta roikkuva hassu lamppu on kulkenut mukanani jo pitkään, vaikka se ei olekaan mitenkään erityisen tyylikäs. Mutta tuo seinä. Tuo seinä, joka kaikkien rakkaiden tavaroideni takana näytti loputtoman valkoiselta ja irvisteli steriilinä minulle. Se sai luvan lähteä.

Tilasin tutusta Made of Sundays -nettikaupasta lintutarroja, jotka liimailin seinään luovaan, ylävasemmalle nousevaan asetelmaan. Osa linnuista pääsi jopa makuuhuoneen oveen. Koska vesivärein maalattuja lokkeja on kokoelmassa eri kokoisia, lopputulos on hauskalla tavalla kolmiulotteinen. Jotkut lokit kun näyttävät olevan kauempana ja jotkut lähempänä. Seinässä on edelleen paljon valkoista pinta-alaa, mutta se ei näytä enää niin paljaalta. Ja näin, vain 26€ euroa köyhempänä olen sitä mieltä, että olohuone näyttää heti paljon kiinnostavammalta ja kodikkaammalta.

Tervetuloa kylään! 🕊️

Psst! Edellisen kotini kasviteemaisen tarraseinän voit kurkata tästä postauksesta. 🪴