KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / NATURECAN.FI

Pintakuiva kosmetiikka-asianainen on palannut. Keskityn edelleen etsimään kosmetiikan raaka-aineita, jotka sopivat erityisen hyvin pintakuivalle, herkälle ja jopa couperoottiselle iholleni ja osuin tällä kerralla kultakimpaleeseen. Pääsin nimittäin testaamaan CBD-öljyä sisältäviä ihonhoitotuotteita. Paljastan jo tässä vaiheessa, että suosikikseni nousi aivan eri tuote kuin mitä etukäteen olin veikannut. Jos etsit täydellistä kasvonaamiota, pysy kanavalla.

Mitä CBD on? Miten CBD liittyy kannabikseen?

Tehdäänpä tämä heti selväksi. Hampussa esiintyy päihdyttävää THC:tä (tetrahydrokannabidioli) sekä ei-päihdyttävää CBD:tä (kannabidioli), joka on yhteistyökumppanini Naturecan-tuotteiden aktiivinen aine. Itse asiassa tuo CBD on antipsykoottinen. Tällä ainesosalla ei siis ole päihdyttävän aineen kanssa muuta tekemistä kuin se, että ne esiintyvät yhdessä tietyissä hamppulajikkeissa. Kaikki Naturecan-tuotteet ovat kolmannen osapuolen testaamia ja THC-vapaita eli kaikki CBD-tuotteet sisältävät siis havaitsemattomia määriä THC:tä (alle 0,01%). Naturecan-nettikauppa perustettiin vuonna 2019 ja nykyään asiakkaita on jo yli 40 maassa.

CBD kosmetiikan raaka-aineena: CBD-voide rauhoittaa!

CBD-öljy, jota Naturecan-tuotteet sisältävät, on sekoitus kannabinoidipitoista uutetta ja kasviöljyä, joka toimii vaikuttavien aineiden kuljetinaineena eli auttaa niitä imeytymään. Kokeilin kahta erilaista ihonhoitotuotetta kymmenen asteen pakkasilla, jolloin ihoni yleensä kiristelee ja kiukuttelee vaikka sivelisin sille mitä ihmevoiteita. Kosteuttava CBD-voide on nimeltään hieman hämäävä, sillä koostumuksensa mukaan voide on enemmänkin ravitseva ja vaatii alleen kasvovettä tai hoitovettä, jotka se voi sitten ihoon sitoa hyauronihapponsa avulla.

Hyvin paksun voiteen alle sopivatkin suosikeikseni nousseet CBD-kasvonaamiot. Voi, saisipa näiden naamioiden seerumia litran hanapakkauksissa! Alkuun naamio kihelmöi iholla ja olin jo valmistautunut helakanpunaiseen, ärsyyntyneeseen ihoon, mutta mitä ihmettä… Poskieni punotus oli tuon 15 minuutin vaikutusajan aikana laskenut ja iho näytti hämmästyttävän tasasävyiseltä. Taputtelin pussinpohjalta vielä loput seerumit kaulalleni, ja lukitsin kosteuden iholle CBD-voiteella. Jos pitäisi suositella vain yhtä tuotetta tästä nettikaupasta, se olisi viiden naamion paketti. Hintaa yhdelle naamiolle jää 4,78€! (Niitä ei muuten tarvitse käyttää ulkona. 😅)

Entäpä mitä muut Naturecan-verkkokaupan CBD-tuotteet tekevät?

CBD on luonnollinen lääke, jonka on luotettavien tutkimusten avulla osoitettu auttavan useiden terveysongelmien (ahdistuksen, tulehduksen, unettomuuden jne.) hallinnassa. CBD rentouttaa, mutta ei päihdytä kuten kannabiksen kuuluisin ainesosa tetrahydrokannabinoli eli THC. Siksi myynnissä on ihonhoitotuotteiden ohella myös muunlaisia tuotteita. Esimerkiksi kokeilemani CBD-lihasvoide Chili Heat toimi kireiden pohkeiden apuna ja sisältämänsä chilin sekä CBD:n ansiosta lämmitti lihakset rennommiksi jo ohuella kerroksella. Myynnissä on lisäksi sisäisesti käytettäviä öljyjä eri voimakkuuksilla. Aloittelijoille sopii CBD-öljy 5%. Jos CBD-öljyn tiputtelu kielen alle kuulostaa liian “laboratoriotouhulta”, CBD-suklaa voi olla parempi valinta.

Omaa mieltäni rentouttaa eniten hyvinvoiva iho, jonka kiristelystä ja hilseilystä ei tarvitse stressata. Kiitos Naturecanin! 🙏🏼