Hyvä Iina! Tsemppasin sisustushaaveeni kanssa ja liimailin muutama viikko sitten olohuoneen seinään Jungle Plants Wall Stickers -paketin sisällön. Muistatko, kun hermoilin tarrojen pysyvyyttä Instagramini puolella etukäteen? Tilasin lopulta testitarran ennen varsinaista ostostani ja kokeiltuani, kuinka se kiinnittyy, irtoaa ja kiinnittyy uudelleen, totesin, että kyllä noiden isojenkin tarrojen pitäisi pysyä seinämateriaalissani. Niinpä päätin toteuttaa haaveeni kodista, jossa on yksi vitivalkoinen seinä vähemmän.

Kiinnitys oli helppoa. Puhdistin seinän ensin, minkä jälkeen aloin liimailla tarroja mieleni mukaan sinne ja tänne. Suurimman kasvin liimasin televisiotason oikealle puolelle lattianrajaan, kun taas linnut, perhoset ja pienet pilvet päätyivät ylemmäs. Ylimmän kolmanneksen olohuoneen seinästä jätin tyhjäksi tarroista. Keskikohdassa on kasveja, jotka “kasvavat” sekä lattiasta että seinästä putkien takaa vasemmalta.

Vihreällä värillä on kai jokin psykologinen vaikutus ihmismieleen, koska oloni on jatkuvasti sellainen, kuin asuisin kasvihuoneessa. Se on siis vain ja ainoastaan hyvä asia, sillä viihdyn kasvien ja luonnon keskellä. Tällä tavoin kotonani on aina pala luontoa. Toki ruukkukasvejakin löytyy sekä olo- että makuuhuoneesta, mutta kyllä tämä kasviseinä vei kasvihulluuteni aivan uudelle tasolle. Ajattelin aina, että ympäröisin itseni kissoilla, mutta hurahdinkin kasveihin. Mistä pääsenkin aasinsillalla siihen, että olen vihdoin myös hankkinut itselleni älypuutarhan, mutta se on aivan erillinen blogipostaus se.

En oikein pidä sisustamisesta, joten toteutan filosofiaa, jonka johdattamana hankin kotiini asioita, joista pidän ja annan niiden elää sopusoinnussa keskenään, vaikka ne jonkun muun silmissä eivät sopisi yhtään yhteen. Näitä tarroja valmistaa kotimainen Made of Sundays -yritys, jonka nettikauppaan kannattaa tutustua, jos seinätarrat kiinnostavat yhtään. Kampin kotimme suuri ovitarra oli myös heiltä, sitä on välillä ollut vähän ikävä.  Muistatko tuon mielipiteet jakaneen kissatarrani vielä? :)