KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MATSMART.FI

*MAINOSLINKKI

Hävikkiruokatonttu tulee! Tiesitkö, että tämän viikon maanantaina oli Circular Monday? Tapahtuman ytimessä ovat kestävää kehitystä tukevat yritykset, kuten Matsmart-hävikkinettikauppa, jota olen käyttänyt nyt jo useamman vuoden ajan. Tässä nettikaupassa on tosin ihan ympäri vuoden ilmastotietoisia tarjouksia, sillä kaupan idea on myydä edullisesti pois tuotteet, joissa on esimerkiksi etiketti vaihtunut (vanhoista päästävä eroon) tai viimeinen käyttöpäivä lähenee (siihenkin voi tosin olla vielä kuukausia).

Kauppa on muuttunut vuosien varrella ja ehdottomasti parempaan suuntaan. Nykyään heiltä löytyy mm. *vegaanisten tuotteiden osasto ja sieltä löytyy vegaanien keskuudessa kulttimainetta nautiskelevaa *Frankful-vuustodippiä. Jatka lukemista nähdäksesi tämän kerran ostokseni. Olen vaikuttunut varsinkin tuosta *Santa Sauce -kastikkeesta, jota en yleensä raski ostaa ja jota nyt löysin alle 2€ hintaan. Kastike on suomalaisen Jävla Sås Bolagin mestariteos, johon ihastuin aiemmin. Tässä vielä lista asioista, joita yleensä ostan superhalvalla:

  • tiskitabletit (näistä tulee aina vinkki uutiskirjeen muodossa)
  • nuudelit ja pastat
  • kasvimaidot
  • tomaattimurska- ja kastikkeet
  • erilaiset linssit ja pavut
  • *teet ja kahvit (tarjolla usein mm. Nespresso- ja Dolce Gusto -kapseleita)

Sain alunperin Instagramiin jaettavaksi alekoodin, mutta ajattelin jakaa sen myös tänne, sillä vanhempi postaukseni Matsmartista on yksi blogini luetuimpia. Saat nyt Matsmartin uutena asiakkaana 15% lisäalennuksen tilauksestasi koodilla CIRCULARWEEKS21 minimiostos 40€, ei voida yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin). Koodi on voimassa 30.11. asti.

Tsekkaa valikoima osoitteessa *matsmart.fi!