Luonnonkosmetiikkapäivähuumassa tein itsekin muutaman tilauksen House of Organicille. Tällaisten supertarjouspäivien aikaan tilaan usein suosikkituotteitani varastoon, mutta silloin on kieltämättä malatalampi kynnys kokeilla myös jotakin uutta, kuten nyt tein ruusuhyytelön kohdalla. Osan tuotteista paljastin jo Instagramini puolella, mutta sain muutama päivä sitten muistutuksen siitä, että kaikki eivät käytä Instaa, joten esittelen tilaukseni täällä blogin puolella. Hain paketin juuri K-Marketista, joten innostukseni on tasoa 10/10.

Tuote, josta taisin olla eniten innoissani tilausvaiheessa, on tämä Avrilin misellivesi. Ripsipidennysten kanssa puhdistan vallan kasvoni misellivedellä, mutta loppukesästä jouduin pitämään ripsistä taukoa, kun allergia aiheutti silmäluomien kutinaa ja silmien vuotamista. Kohta kuitenkin palaan kestoripsiin ja misellivettä alkaa kulua enemmän, joten on hyvä, että litrahinnaltaan todella edullista ja tällaiselle herkälle iholle sopivaa tuotetta on varastossa monta isoa pulloa. Pidemmän analyysin tästä misellivedestä voit lukea täältä.

Rakastan Madaraa! Heidän tuotteistaan tilasin vanhaa suosikkiani nokkosvoidetta sekä aivan uutta ruusuhyytelöä. Nokkosvoide on pihlajavoiteen ohella perheemme talvisuosikki, sillä se auttaa pakkasenpuremiin ja kuivaan ihoon, mutta on kuitenkin tarpeeksi hellävarainen jopa lapsen iholle. Ruusuhyytelön tarina taas on sellainen, että satuin ihastumaan sen isosiskoon eli hyaluronihappohyytelöön ja tämän uuden version ilmestyttyä sain tästä pakkomielteen, koska ruusuvettä sisältäviä tuotteita suositellaan aina couperosaiholleni. Tämä hyytelömuotoinen tuote on kuin kasvovesi, jota haihtuu iholta vähemmän kuin nestemäistä kasvovettä.

Bybin Face Base -voiteen idea on kiehtova! Ainakin tällaiselle kotikemistille, joka tykkää sekoitella omia tuotteitaan. Voide toimii oikeastaan enemmänkin voidepohjana, johon voi sekoittaa omaa suosikkiseerumiaan tietyn funktionaalisuuden saavuttamiseksi. Bybin seerumeista voit lukea lisää tästä seerumioppaasta. Itse käytän tällä hetkellä eniten mustikkaseerumia, sillä vietän paljon aikaa tietokoneella ja tuo seerumi blokkaa älylaitteiden sinivalon aiheuttamia tuhoja iholla.

Siivoussaippuan ostin vakuututtuani merkin tahrastickistä. Se pelasti sohvani verhoilut enkä voisi olla kiitollisempi. Acorellen deon tuoksusta taas olin kuullut monelta tutultani kehuja, joten ostin sen, jotta voisin kirjoittaa suureen luonnonkosmetiikkadödövertailuuni uuden osan. Saa nähdä, löytääkö hallitseva voittaja kukistajansa.

Tilasitko itse jotakin luonnonkosmetiikkapäiviltä? Tunnusta kommenttiboksissa! :)

Psst! Lähetyksen mukaan oli pakattu lahjaksi marjashotteja. Ensin säästän monta kymppiä tuotteiden hinnassa ja sitten vielä saan kaupan päälle lahjan? Mieletöntä, House of Organic! ♥