Viikon paras nostalgiahankinta on uusi vanha käsilaukkuni. Tämä secondhand-kaunotar voisi olla suoraan lukioaikaisesta vaatekaapistani teleportattu! Samoin muuten tuo salmiakkikuvioinen liivi, väritkin ovat suoraan 2000-luvun alun Iinan suosikkilistalta. Ja miten ihmeessä voi olla, että kaikki tämä tuntuu nyt fressiltä eikä yhtään vanhanaikaiselta? Omien lukioaikojeni kamoille on kova kysyntä, taidan alkaa varmuuden vuoksi lataamaan teräväkärkisiä korkkareitani Zadaahan myyntiin. Superplatformeilla varustetut stripparikorotkin tekevät kuulemma paluuta, anna mun kaikki kestää.

Viikon paras resepti tekee aina tähän aikaan vuodesta loikan haetuimpien postausteni kärkeen. En kyllä ihmettele, miksi totaaliöveri Kinder-kakku pitää pintansa vuodesta toiseen. Se on helppo tehdä ja maku on juuri sellainen, millaiseksi sen kuvittelisi. Suklainen, täyteläinen ja tyydyttävä. Oletko jo kokeillut jotakin versiota tästä kakusta? Hassua muuten kirjoittaa tällaisesta överikakusta, kun on itse ollut irti sokerikoukusta kohta pari kuukautta. Aika huikea tunne!

 

Viikon paras kirjaostos on Iho jota rakastat. Ahmin jo bloggaajakollegani Virve Fredmanin Täydellinen iho -kirjan, joten tämä toimii hyvänä jatko-osana sille, vaikka aihepiiri onkin eri. Virve keskittyi pääosin korealaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon, kun taas tämä kirja tarjoaa rennompaa ja huolettomampaa otetta ihonhoitoon. Kirjan kirjoittajat ovat TwistBen perustajat Kati Partanen ja Veera Brückler sekä ravintoneuvoja Annina Francioso. Kirja löytyi Zadaasta sekin. Olen ylpeästi secondhand-koukussa!

Viikon paras ryöpsähdys oli lehtikaalini tekosia. Tein Plantuin kanssa yhteistyön viime vuoden lopulla Muumi-älypuutarhan tiimoilta, mutta tämän “nakuversion” ostin itse. Jos aihe kiinnostaa, kannattaa lukea tämä kilometripostaus. Se sisältää alekoodinkin. Olen löytänyt lehtikaalin jotenkin uudelleen sipsien (pommivarma ohje niihin löytyy täältä) muodossa, mutta meillä syödään tätä myös mm. munakkaissa, uuniperunoiden kanssa ja wokeissa. Onko noloa, että maistoin tätä herkkua ensimmäisen kerran vasta vuonna 2014? :)