Viikon paras rakkaustarina sai alkunsa oikeastaan viime kesänä Jyväskylässä, mutta en tiennyt sitä vielä silloin. Morton-konttiravintola hurmasi minut hampurilaisillaan ja jälkiruokapöydän salmiakkitarjoilulla. Arvaapa mitä? Morton avasi juuri tänne Helsinkiin oman ravintolan! Ruoholahden konttiravintola ei jääkään Cargon jäljiltä tyhjilleen, vaan Morton muutti siihen. Täällä pääkaupungissa Morton ei ole vain kesäravintola, van auki ympäri vuoden. Minulta ravintola saa lämpimän suosituksen sekä paikan päällä nattimastani aamiaisesta että kotiin wolttaamastani Little John -burgerista ja limellä ja basilikalla maustetuista ranuista. Valitse dipiksi ehdottomasti lipstikka-jogurttiaioli!

 

Viikon paras printtisekamelska löytyy kotoani. Hei, tervetuloa meille! En edes näköjään yritä luoda ympärilleni harmoniaa rauhoittaakseni itseäni, vaan puen ylleni ja haalin ympärilleni erilaisia printtejä maanisesti. En ole muutenkaan mikään maailman harmonisin ja tasapainoisin tyyppi, joten ehkä tämä vain heijastelee persoonallisuuttani jollakin tavalla myös muille ihmisille. Toisaalta tämä printtivaihe on hyvä signaali, sillä silloin, kun mieleni matelee syvissä, mustissa vesissä, pukeudun usein kokomustaan.

Viikon paras elektroniikkatuote Logitechiltä testiin saatu matkahiiri. MX Anywhere 3 yhdistetään Bluetoothilla tietokoneeseen ja läppärillä työskentely muuttuu hti paljon mukavammaksi. Söpön hiiren vierityspyörä on nopea ja tarkka eikä siitä lähde ääntä. Hiirellä rullaa jopa 1000 riviä sekunnissa, mikä on tosi jees tällaiselle Google Sheetien kanssa työkseen taistelevalle työntekijälle. Hiiren voi ladata samalla C-piuhalla kuin Macboook Airini ja Huawein puhelimeni eli mitään ylimääräisiä johtoja ei tarvita mukaan.  Hiiren voi osta esim. Powerilta.

Viikon paras löytö tehtiin jälleen kerran omasta kenkäkaapista. Minna Parikan kerrottua lopetusuutiset totesin myyneeni kaikki Parikkani aikoja sitten pois, mutta olinkin väärässä. Juhlakenkähyllyltä löytyi pari mokkanahkaisia korkokenkiä, joita koristavat tupsut. Eli jee, pidän sittenkin yhden kenkäparin muistona ajoista, joina Parikan kengät olivat minulle upeinta ikinä. Lisäksi kaapistani löytyy musta-sininen sydänlaukku, jonka olen saanut äidiltäni. Muistoja on siis oikeastaan kaksi. Löytyykö omasta kapistasi Parikan kekiä, laukkuja tai jopa vaatteita? :)