KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KAJO KAUNEUSHUONE

Villasukat, havuntuoksu, nauravainen hoitaja, turvenaamio, Ullanlinnan rauhallinen tunnelma ja hoitopöytä, jonka sisään tunsin vajoavani, koska rentouduin niin täydellisesti. Nämä jäivät mieleeni Metsäelämys-hoidosta. Tuo kotimaisilla Unna Nordic -tuotteilla tehtävä elämyshoito ei ollut ensimmäiseni, mutta kokemuksena se oli silti takuulla ainutlaatuinen. Vaikka hoito seuraa tiettyä kaavaa, se räätälöidään silti jokaisen hoidettavan sen hetkisille tarpeille sopivaksi.

Kävin tutustumassa hoitokokeilun muodossa KAJO Kauneushuoneeseen Kasarmikadulla. Saman kadun varrella oli pitkään lähipostini, jonne kävelin aina Pietarinkadulta hakemaan paketteja. Tuota tunnelmallista katua pitkin kävelin Kluuviin töihin ja töistä takaisin kotiin. Ehkä siksi jo siinä vaiheessa, kun astuin ulos autosta kadulle ja ylitin tien Kajon kohdalla, suupielessäni alkoi oudosti nykiä pieni hymynkare. Oli kuin olisin tullut kotiin.

Kodinomainen tunnelma jatkui sisällä, kun Pirkko tuli minua vastaan ja toivotti tervetulleeksi niin iloisena, että mietin hetken, tunnemmeko ennestään. Ehkä toisten kanssa vaan kemiat kohtaavat heti. Vaihdoin kengät villasukkiin ja jätin farkkutakkini naulakkoon. Pirkko valmisteli hoitopöydän ja minä ihailin Kauneushuoneen tuotevalikoimaa. Keskityin täysin Unna Nordic -hyllyyn, vaikka tarjolla oli muutakin, sillä katseeni kiinnittyi heti muutamaan pakettiin, joita en ollut aikaisemmin nähnyt. Pike lupasi, että saan palata Unna-hyllylle hoidon jälkeen, hänellä ei ollut kiire lähteä.

Metsäelämys alkoi vatsamakuulta selkä paljaana. Hoitopöydän alla oli malja, jonne asetelluista havunoksista nousi niin lumoava tuoksu, että aloin vaistomaisesti hengittää pitkiä, syviä hengenvetoja. Jo tässä vaiheessa pahin stressi ja jännitys laukesi. Kevyen selkähieronnan jälkeen käännyin selälleni, sillä onhan Metsäelämys lopultakin kasvohoito, vaikkakin hyvin kokonaisvaltainen sellainen. Alussa kasvoni puhdistettiin, jotta ne olivat valmiina vastaanottamaan kotimaisen luonnonkosmetiikan tehoaineita. Hoidon kruunasi syväpuhdistava turve-hiilikuorinta ja viimeistelynä kasvoilleni levitetty hoitovesi ja muutamakin eri seerumi, jotka lukitsivat ihoon maksimaalisen määrän kosteutta.

Kun kasvojani vielä hierottiin, silmistäni taisi valua vettä, sillä kallonpohjan ja leuan jännitysten laukeaminen tuntuu minusta samalta kuin päältäni nostettaisiin pois jättimäinen kivenjärkäle. Otan muuten usein kasvohoidon yhteyteen kulmien siistimisen, nyt sain niihin ja ripsiin myös värin samalla. Kaikki lisätoiminnot voi valita varausvaiheessa. Tarjolla on pikamanikyyriä, Intialaista päähierontaa ja vaikkapa silmänympärysnaamiota. Mitä vaan keksit! Ilman erikoishoitoja Metsäelämys kestää 75 minuuttia.

Pirkko rentoutti minut puolessatoista tunnissa kynttilöiden valossa leuasta sormenpäihin. Etätyö on palauttanut yläkropan jumini ja pahentanut purentahäiriöitä, joten tällainen rentoutuminen tuli aivan kreivin aikaan. Hoito viimeisteltiin käsihieronnalla, ja ennen kotiinlähtöä minulle valittiin Unna-tuoteperheestä muutama tuote, joita alan kohta testailla. Tunnusteltuaan ihoani hoidon aikana, Pirkko tiesi heti, mitkä tuotteet sopisivat juuri minulle. Rakastan sitä, miten jokainen ihminen kohdataan henkilökohtaisesti ja kaikki räätälöidään juuri hänen tarpeisiinsa. Palasin kotiin sylissäni käsilaukullinen mahlapohjaista kosteutusta ja kasvoillani leveä, äärimmäisen rentoutunut hymy. Sellaisen saa kaupan päälle, kun käy hoidossa KAJO Kauneushuoneessa.

Edit 23.3.2022: KAJO toimii nykyään osoitteessa Punanotkonkatu 2, 00130 Helsinki.

Jos olet rentoutuminen tarpeessa tai ihosi tai kehosi tuntuu tukkoiselta, varaa oma Metsäelämys tai muu hoito Kajoon täältä!