KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / TAIKA

Saisiko olla edullista lähikosmetiikkaa? Kelpaisiko kotimainen ihonhoitosarja? Haaveiletko luonnonkosmetiikasta, joka näyttää kauniilta kylpyhuoneessa? Etsitkö vegaanista ja hiilineutraalia ihonhoitosarjaa? Taika-kosmetiikkamerkki saa rastit kaikkiin neljään ruutuun! Olet jo ehkä törmännyt tähän sarjaan, joka koostuu tummanvihreistä puhdistustuotepurkeista ja vaaleammanvihreissä purnukoissa myytävistä hoitotuotteista. Väri kuin väri, mutta jokainen purkki on valmistettu kierrätysmuovista. Kaikki tuotteet maksavat alle kympin, edullisimmat 5,90€.

Mitä tahtoisit tietää sarjasta ensin? Senkö, että Taika-tuotteet valmistetaan Vantaan Piispankylässä? Helsingissä asuvana saan kai sanoa, että ne tehdään “naapurikylässä”? Tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti ja se takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko tuotantoketjun. Tuotteiden raaka-aineet, sisällöt, pakkaukset sekä koko tuotantoprosessi ovat Ecocertin määrittelemiä ja valvomia. Tuoksumaailma sarjassa on luonnollinen ja hyvin mieto. Koko sarja on lisäksi vegaaninen.

Olen saanut alkusyksyn ihokatastrofin jälkeen vihdoin ihoni kuntoon, joten olen tarkka käyttämistäni tuotteista. Tahdon, että voin ottaa kasvoistani meikittömiä kuvia eikä katsojan huomio kiinnity ensimmäisenä epäpuhtauksiin. Hyvä iho vaikuttaa suoraan itsetuntooni ja tällä hetkellä minun on helppo hymyillä. Ehkä se näistä kuvista huokuukin.

Taika-tuotteilla saan helposti luotua neljän tuotteen ihonpuhdistusrituaalin aamuksi ja illaksi. Puhdistusgeeli hierotaan ensin kostealle iholle, minkä jälkeen sitä pyöritellään iholla, kunnes se vaahtoaa. Vaikuttavista aineista putsarissa on eniten ksylitolia heti kosteutta sitovan glyserolin jälkeen. Minulle glyseroli on jotenkin niin perusaine, etten kiinnitä siihen enää edes erityistä huomiota. Ksylitoli sen sijaan herätti kiinnostuksen ja selvitin, että senkin homma on sitoa kosteutta. Kolmen ksylitolin sekä luomukoivunmahlan voimin tämä tuote siis sekä puhdistaa että kosteuttaa ihoa ja sen huomaa, sillä lopputulos ei todellakaan ole “narskuvan puhdas”.

Kasvojen puhdistus viimeistellään tuotteella nimeltä misellipuhdistusvesi. Kostutan kestovanulapun tällä ja pyyhin vielä viimeiset ripsivärin rippeet pois. Koostumukseltaan tämä tuntuu oikeastaan vähän hoitoveden tyyliseltä, joten lutraan tätä kunnolla myös päivä– ja yövoiteen alle, jotta kosteutta sitoutuu ihoon maksimaalisesti. Sarjassa on myös silmänympärysvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Minusta tämä sopisi täydellisesti nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi, sillä tuote imeytyy nopeasti ja se on mieto tuoksultaan. Jos näistä pitäisi valita parhaat tuotteet, valitsisin puhdistusgeelin ja miselliveden.

Vaikka kasvojen iho on tärkeä, ei muuta kroppaa kannata jättää huomiota. Varsinkin nyt, kun käsiä pestään koko ajan, niiden iho on kovilla. Taikalla on tarjota vartalolle käsisaippua, jalkavoide ja käsivoide, joka on vartalotuotteista ehdoton suosikkini. Siinä on karitevoita ja se on kosteuttava, mutta ei muutu iholla tahmaiseksi, jos voidetta lisää useamman kerroksen. Sarjan tuotteiden pääraaka-aineet ovat koivunmahla, ksylitoli ja luonnolliset kasviöljyt ja ainakin minun ihoni imaisee nämä hetkessä sisäänsä.

Lisäksi sarjasta löytyy suihkugeeli ja vartalovoide, joka on tuoksultaan sarjan ihanin. Ehkä jopa hedelmäinen. Tuoksuista tahdoinkin puhua vielä, sillä muistan ikuisesti, kun tutustuin ensimmäiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, jonka sain käsiini. Purkki oli kaunis, mutta voiteen hajusta tuli mieleen vastaleikatun ruohon ja kuolleen heinäsirkan sekoitus. Ei siis mikään positiivinen mielikuva, minkä takia en pitkään aikaan edes yrittänyt vaihtaa luonnonkosmetiikkaan. Luulin, että kaikki vihreämpi kosmetiikkaa haisee vihreältä. Tästä sarjasta pidän, koska tätä on oikeasti helppo lähestyä niin tuotteiden kuin niiden hintojenkin puolesta. Voit tilata tuotteita Natural Good Companylta.

Ja sitten siihen arvontaan. Tahtoisitko voittaa lyhdyllisen kotimaista luonnonkosmetiikkaa? Lyhtyä en voi arpoa, sillä äitini ihmettelisi sen äkillistä katoamista, mutta sen sisältö etsii kotia. Joku onnekas voittaa itselleen kaikki kymmenen(!) Taika-tuotesarjan kosmetiikkatuotetta. Testailtavaa riittää koko perheelle, sillä nämä tuoksultaan miedot tuotteet ovat niin hellävaraisia, että niitä voi käyttää lapsillekin. Käsisaippua ja -voide ovat pojallanikin käytössä päivittäin. Haluatko voittaa kaikki Taika tuotteet? Seuraa alla olevia ohjeita. Julkaisen voittajan blogissa, minkä jälkeen tavoittelen häntä sähköpostitse.

Valitse TÄÄLTÄ suosikkituotteesi Taikalta ja linkitä se tämän postauksen kommenttiboksiin sunnuntaihin 11.10.2020 kello 22:00 mennessä! :)


Edit:
Voittaja on nyt arvottu, ja onnetar suosi Anu Mäenpäätä. Kiitos kaikille osallistujille. Koodilla “moumou20” saat ostettua 18.10.2020 asti 20% alennuksella Taika-kosmetiikkaa TÄÄLTÄ.