Lounastauko, mikä ihana tekosyy! Ehdin treffata rakasta Veeraa tällä viikolla jo heti maanantaina, kun kävimme yhdessä syömässä ja kuvaamassa erästä kamppista minulle uudessa lounaspaikassa. Jo lyhyt matka pois kotitoimistolta tyhjentää vähän päätä ja luo kaivattua taukoa töihini. Sorrun toimistolla syömään 10 minuutissa työpisteelläni, mutta kotona oikeasti keskityn syömään ja pitämään ruokatauon. Treffasimme Veeran kanssa syksyisellä Finlandia-talolla ja yllätyin, kun ystävälläni oli minulle valtava kukkakimppu mukana. Sain muitakin tuliaisia, mutta niitä vilautan vasta myöhemmin.

Vietän usein etätyöpäivät treenitrikoissa ja villapaidassa, mutta lounastreffit antavat syyn kaivella vaatekaapista farkut ja rakkaat Timberlandin korkonilkkurit. Ovulaatiokivut olivat alkuviikosta jotakin niin järkyttävää, että hyvä, kun sain edes farkut kiinni. Tuntui, että nestettä vaan kertyi ja kertyi ja koko alavatsan ja -selän seutua vihloi. Jätin suolan nyt kokonaan pois hetkeksi kahvin lisäksi, jos se helpottaisi olo. Tällaista ei koskaan ollut ennen äidiksi tulemista, mutta synnytyksen jälkeen kukautiskiertoni on muuttunut täysin. Eikä mitenkään parempaan suuntaan.

Jostakin syystä muuten käytän näitä farkkuja aina vain näiden samojen kenkien kanssa. Ne tavallaan kuuluvat yhteen. Leveistä punteista ja matalista kengistä tulisi liikaa yläastevibat. En koskaan unohda niitä likaisia, rikkikuluneita puntteja. Mitäpä muutakaan niille olisi käynyt, kun niiden piti laahata maata. Toivottavasti tuo trendi ei enää palaa keskuuteemme.

Tämä ja viime viikko olivat täynnä ohjelmaa. Seuraava viikko jatkaa valitettavasti samaa teemaa, mutta sitten helpottaa. Kaipaan himpun verran enemmän kotipäiviä ja himpun verran vähemmän tekemistä. Huomaan, ettei kotona ole enää yhtä siistiä kuin aluksi ja se alkaa ärsyttää. Ihmisellä pitäisi olla luppoaikaa, jonka voi tuhlata imuroimiseen, pölyjen pyyhkimiseen ja vaatehuoneen järjestelyyn ilman, että tulee sellainen olo, että pitäisi olla tekemässä jotakin tärkeämpää. Ajattelin viedä viikonloppuna kirppistavarat vaatehuoneesta varastoon, sieltä ne saa kuitenkin aina haettua nopeasti, kun jotakin menee Zadaassa kaupaksi.

Ihanaa viikonloppua. Nautihan suosikkivuodenajastani! :)