Ah, ihana syyskuu! Suosikkikuukauteni. Lämmin alkusyksy, kirpeä ilma. Hennosti kellertävät lehdet. Joka aamu hymyilen kuin sekopää, kun kuljen kaupungin halki. Tämä aika, kun voi pukeutua ulos kevyesti, mutta takkia “tarvitaan” jo, kestää aina vain muutamia viikkoja, kunnes pimeys alkaa ottaa vallan. Siksi tästä on nautittava ja kunnolla. En ole ihan vielä valmis jouluhössötykseen, vaan odotan suosiolla lokakuuhun.

Aion syyskuun aikana ehtiä treenata ulkosalilla ainakin kahdesti. En yhtään odota, että joudun tekemään salitreenini kuntosalilla hienhajun keskellä koko ajan jännittäen, montako tyyppiä sinä aamuna on tullut treenaamaan lisäkseni. Vaikka uutisoidaan, ettei tämä toinen aalto tule ehkä olemaan niin paha, en aio suhtautua virukseen kevyesti. Se pelottaa ja sen pitää pelottaa. Tekisi toisaalta mieli aloittaa juoksukoulukin, olisikohan minusta siihen? Vähän ahdistaa, että suorittajaluonne ottaa vallan ja morkkistelee, jos jokin treenipäivä jää välistä.

Aion myös syyskuun aikana asennoitua blogiini uudelleen. En yhtään tykkää tästä omasta tyylistäni, että lataan tiskiin sata (okei, ehkä kymmenen) kuvaa samasta tilanteesta ja höpöttelen jotakin kuviin löyhästi liittyvää. Kaipaan päiväkirjamaisempia postauksia, päivän tapahtumia ja muuta sellaista. Ja varsinkin kuviin muuta sisältöä kuin itseni.

Vaatteiden lataaminen myyntiin nettikirppikselle etenee sekin hyvin, mutta saa luvan edetä vielä lisää ennen lokakuuta. Suunnittelin säilyttäväni kirppistavarat varastossa läpinäkyvissä laatikoissa, joista on helppo hakea aina myyty tuote postitettavaksi. Vaatteitani, kenkiäni ja asusteitani sekä Nöpsyn kamppeita pääsee jo nyt ostamaan tämän linkin kautta. Jos lastentuotteet eivät näy sinulle ja tahdot nähdä nekin, käy napauttamassa osasto näkyville omasta Zadaa-profiilistasi hammasrattaan takaa asetuksista.

Isompien juttujen lisäksi on sitten pienempiä haaveita, kuten käynti elokuvissa yksin, pulahdus kylmään mereen, valaisimen asentaminen olohuoneeseen ja uuden hiustyylin keksiminen syksyksi. Suklaanruskea houkuttelisi hurjasti nähtyäni KEVIN.MURPHY-kouluttajan postaamaan inspiskuvan. Alkuperäisiin syyssuunnitelmiini kuului myös Pirkan hölkkä, mutta kuulin viime viikolla, ettei sitä järjestetä. Nyt odotan vain, että saisin ilmoittautumismaksuni sieltä takaisin. Pettymys on kova.

Kuvista kiitos rakkaalle Veeralle. Häntäkin aion vielä syyskuun aikana nähdä! :)