Kippis! Koska löysin Sotkasta sängyn, joka on juuri minun tarpeisiini sopiva ja hyvässä alessa. Kiitos kaikille, jotka vinkkasivat tästä sängystä!

Kippis! Koska toistaiseksi matkailu Suomen sisällä on vielä ok ja tuntuu ajatuksena turvalliselta. Odotan syksyä ja uutta korona-aaltoa kauhulla.

Kippis! Koska poikani on nyt 6-vuotias enkä enää tarkista joka yö, että hän hengittää. Nyt on pakko opetella luottamaan tulevaan.

Kippis! Koska The Good Guysin kombucha on niin hyvää, ettei kuohuvaa tule edes ikävä, jos sitä ei ole saatavilla. Näissä kuvissa join pitkästä aikaa viiniä makusoodan kanssa ja Ninan seurassa.

Kippis! Koska hellepäivien väleissä sadepäivät tuntuvat raikkailta ja virkistäviltä, eivätkä ärsytä minua yhtään. Sateen humina ulkona tekee etätyöpäivästä paljon rauhallisemman.

Kippis! Koska Finski (eli vanhempieni yrmy kissa) on muuttunut vanhaksi höperöksi ja kiipeää herättämään minut sänkyyn, jos olen vanhemmillani yötä.

Kippis! Koska löysin Netflixistä huipun uuden sarjan nimeltään Never Have I Ever. Huono uutinen on tosin se, että ahmin sen reilussa vuorokaudessa ja nyt odotan toista kautta.

Kippis! Koska ehdin ensi viikonloppuna syömään sellaisten ystävien kanssa, joita näen ihan liian harvoin. Toivottavasti saan taas syliini Jonnan vauvan.

Ja vielä kippis! Koska sinä olet siellä lukemassa tätä postausta. :)