KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / LOHJA SPA & RESORT

Blogin sisällössä ei mennä vielä ihan reaaliajassa, vaan tässä välissä kirjoittelen kesäisiä ruokaterveisiä hotellilomalta, josta pääsin nauttimaan jo muutama viikko sitten. Olen vieraillut Karjalohjalla useita kertoja sponsoroiduilla lomilla Ninan kanssa, mutta myös kerran omakustanteisesti 6-vuotiaan poikani kanssa. Olemme myös pysähtyneet pidemmillä ajomatkoilla syömään tuttuun hotelliin parikin kertaa. Yleisen tietoiskun Lohja Spa & Resort -hotellista kasasin tähän postaukseen, käy toki lukemassa sekin. Tässä postauksessa keskitytään herkkupeppujen suosikkiravintolan uuteen kesäruokalistaan.

Yövyimme hotellin rinnetalon superior-huoneessa perjantaista sunnuntaihin. Kävimme mm. Karjalohjan keskustassa kirppistelemässä, elämyskylpylässä rentoutumassa, kuntosalilla hikoilemassa ja järvessä uimassa. Päätimme vierailumme sunnuntaina ravintolan terassille, jonne saimme tilata uudesta kesämenusta mitä ikinä halusimme. Näet halutessasi kesämenun kokonaisuudessaan täällä. Ravintola-annoksissa käytetään ainoastaan suomalaista naudan-, porsaan-, ja broilerinlihaa.

Tämän hotellin vahvuus keittiössä on ihan heittämällä kotiruoka, joka on supermaukasta. En ihmettele, että Helsingistä asti tilataan catering-palvelu usein juuri tästä hotellista. Kesämenu oli kuitenkin mielestäni selkeästi hienostuneempi kuin ravintolan tavallinen tarjonta. Maut olivat raikkaita, ja erityisruokavalioita noudattavillekin löytyi herkullisia annoksia. Nina testasi pähkinäisen tofuwokin ja kehui tuota vegaanista annosta todella hyväksi. Ihmiseltä, joka on todella tarkka tofustaan ja sen mausta sekä koostumuksesta, tuo on iso kehu.

Minä tilasin listalta maalaissalaatin lohella ja jälkiruuaksi valkosuklaa-limepannacottan tuoreilla marjoilla. And let me just say: VÖI JÖSSES! Tulin jo salaatista niin täyteen, että vain maistoin jälkiruokaa ja testamenttasin sen pojalleni, joka isänsä kanssa ajeli hakemaan minua ja Ninaa takaisin Helsinkiin. Lohja Spa & Resortiin pääsee toki bussilla, mutta oma auto on puolet nopeampi. Jos muistan oikein, busseja menee viikonloppuisin vain kaksi päivässä, joten sitäkin kannalta kimppakyyti oli joustavampi vaihtoehto. Mutta niin, se pannacotta oli ihan mieletön. Makeus ja raikkaus olivat täydellisessä tasapainoissa. Salaatissakaan ei ollut moitittavaa, lohi oli kypsennetty upeasti.

Mutta hei! Veneilkää tai ajelkaa toki maistamaan kesämenua, jos satutte olemaan jossakin lähistöllä. :)