TUOTTEET SAATU CATTIER PARIS JA LIERAC

Auringossa oleilun jälkeen ihon kosteuttaminen on erityisen tärkeää. Iho kuivuu auringossa ja kaipaa apua kosteustasapainon palauttamiseen. Iho, jota ei hoideta, vanhenee ja rypistyy nopeammin, joten sen sijaan, että ostat kymmenen vuoden kuluttua kalliita anti-age -hoitoja tai ampullikuureja, voit pitää ihosi kimmoisana ennaltaehkäisten auringon tuhoja. Fakta nimittäin on, että aurinko on suurimpia syypäitä ihomme vanhenemiseen. Ihon ulkonäkö on tietysti pinnallinen syy pitää ihosta huolta, mutta ihosyövältä ja säteilyltä suojautuminen tapahtuu ennen after sun -vaihetta jo aamulla, kun iholle levitetään aurinkosuojat. Siksi tämä postaus keskittyy enemmänkin ihon ulkonäköön.

Mutta eikö tavallinen kosteusvoide sitten riitä korjaamaan auringon aiheuttamia tuhoja? Joskus riittää. Ns. after sun -tuotteet eroavat tavallisista voiteista ihoa korjaavilla ja viilentävillä ainesosilla. Usein mukana on jotakin rauhoittavia aineita, kuten vaikkapa lääkekasvi aloe veraa, D-pantenolia tai kehäkukkaa. Tärkeää on myös muistaa, ettei millään tavalla (mekaanisesti tai entsyymeillä) kuori auringossa kärsinyttä ihoa. Myös sisäinen kosteutus on tärkeää, hellepäivänä on muistettava juoda paljon vettä. Mutta siirrytäänpä tuotesuosituksiin!

Apteekeissa myytävä Lierac iski kultasuoneen viilentävällä after sun -kasvoseerumillaan. Sen Cryo Effect -teknologia laskee ihon lämpötilaa ja lieventää kuumentavaa tunnetta, joka viipyilee iholla usein pitkään auringonoton jälkeen. Iholla seerumi todellakin tuntuu viilentävältä ja ihanan kosteuttavalta Muista levittää tätä SOS repairing seerumia myös rintakehälle, kuten toivottavasti levität muitakin ihonhoitotuotteita! Seerumin jälkeen kannattaa levittää normaalisti yövoide ja vaikkapa aloe vera -kerros kasvoille, jotta seerumin tehoaineet eivät haihdu ilmaan, vaan “lukkiutuvat” ihoon.

Aloe verasta puheen ollen Garnierin Botanical Jelly -purkkeja on asustellut jääkaapissani jo muutaman vuoden ajan. Samaa voidetta voi käyttää päivävoiteena, yövoiteena tai kasvonaamiona. Kora Organics taas nauttii edelleen suurta rakkauttani ja varsinkin Noni Glow Body Balm -vartalovoidepuikkoa jaksan hehkuttaa kaikille. Puikosta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä, tämä taitaa olla toinen tai kolmas vartalopuikkoni. Eli koukussa ollaan! Tätä on ihana sivellä hellepäivän jälkeen rintakehään, käsivarsiin ja sääriin. Ja puikko asuu jääkaapissani.

Cattier Paris -voide vilahtikin jo tässä aurinkotuotepostauksessa. Ihastuin tähän After Sun -voiteeseen erityisesti siksi, että se sisältää Sun Glow -aktiiviainetta, joka on luotu syventämään rusketuksen sävyä. Ihosta tulee kosteutettu, tasainen ja vielä plussana kauniin hohtavakin. Aina, kun tahdon ihmisen näkevän, miltä tuote näyttää iholla, ohjaan heidät lukemaan Bambi and the City -blogista tämän postauksen. Käy sinäkin kurkkaamassa, jos kiinnostaa!

Mikä on oma suosikkituotteesi auringonhellimälle iholle? :)