KAHVIT SAATU / LEHMUS ROASTERY

Viikon paras kahvipaahtimo on Lehmus Roastery. Rakastuin heidän tummaan Kettu-sesonkikahviinsa (tässä kuvassa oikealla) ja nyt etsin sille seuraajaa. Lehmus-paahtimolta lähetettiin maisteltavaksi monia kahvimakuja, joista tehtäväni on löytää suosikkini. Ketulle seuraaja. Tämä on vähän kuin isompi versio maistelupakista, joka sisältää maistiasia useista kahvipaahdoista. Kerron, jos löydän Ketulle kruununperijän. Myös kofeiiniton Kesämäki-kahvi on nyt maistelussa, sillä en enää juo kofeiinijuomia kello kuuden jälkeen illalla. Sellaista ei saa kovin tummapaahtoisena, joten vaaleampi paahtoaste vaatii totuttelua.

Viikon paras vahinkokuva otettiin, kun testailin kamerani etälaukaisinta uudella puhelimella. Kamera oli sohvan käsinojalla ja napsaisin kuvan tarkentamatta vain testatakseni toimivuutta. Kameran näytöltä paljastui testiräpsyn jälkeen kuva, jossa on osa sisustustaulusta ja oikealla sohvan päälikankaan ja valon aiheuttamaa epätarkkuutta. Tykästyin tähän kuvaan ihan oudon paljon.

Viikon paras hotelli on tietysti ötökkähotelli. Nöpsyn hotelli on buukattu täyteen. Siellä on “mutatulppien” takana erakkoampiaisten munia, joista kuoriutuvat poikaset murtavat sitten mutasinetit aikanaan. Lisäksi hotellissa on yksittäisiä ötököitä hengähtämättä. Yksi tuubi on täytetty jostakin syystä siitepölyllä. Hotelli on yksi helppo keino osallistua #pelastapörriäinen-kampanjaan. Meidän hotellimme on maalla pappalassa ja sille ollaan kuulemma rakentamassa isompaa sivurakennusta.

 

Viikon paras ostos tehtiin Ideapark-reissulla. Iittalan Vintage-osastolta voi ostaa ihmisten sinne tuomia (eli myymiä) astioita edullisesti. Täydensin KoKo-sarjaani kahdella isolla ja yhdellä pienellä kulholla. Tämä paketti maksoi yhteensä 12€. Jotenkin sopivasti kulhojen värimaailma sopii täydellisesti kesälakanoihini. Ehkä juuri siksi ihastuin niihin. Iittalan myymälöissä voi muuten kierrätää myös muiden brändien rikkimenneitä tai huonokuntoisia lasisia ja keraamisia käyttöastioita. Niistä ei vaan makseta hyvitystä.

Mikä on ollut parasta sinun viikossasi? :)