Saimme viime viikolla yllätyslähetyksen postin mukana, kun Rovaniemeltä saapui postitse ihana selviytymispaketti vapuksi. Siellä oli meille hauskat juhlahatut, pahviset popparikipot, suosikkiherkkuani poppareita, pari askia karkkia, tikkareita (jotka tosin syötiin heti) ja kotitekoinen kortti, jonka voimin pojan pappa ja hänen puolisonsa lähettivät vapputerveiset. Tänä vuonna ei piknikeille lähdetty, joten vietimme niin sanottua virtuaalivappua. Vappu on juhannuksen ohella yksi turhimmista juhlista omalla juhla-asteikoillani, joten en juurikaan jaksanut hykerrellä somessa etukäteen vappufiiliksiä.

Tämä päivä ei tosin edes tuntunut yhtään vappupäivältä. Starttasin päivän pienellä kävelyretkellä lähikauppaan, koska kauramaito oli loppu. Iltapäivällä taas kävelimme jäätelökioskille rantaan. Ilta pyhitettiin LEGO-rakentelulle. Skippasimme munkit, itsetehdyn siman, värikkään serpentiinin, sekä tavalliset että folioilmapallot ja hienon vappumenun. En juonut pisaraakaan alkoholia eikä minulla ole hajuakaan, missä ylioppilaslakkini on. Tiedekunnan haalarit heitin roskiin jo vuosia sitten.

Mutta hei, olipa ihan kiva perjantai sarjojen ja poppareiden parissa. Ihan oikeasti, tätä lisää! :D