MATKASETTI SAATU / LYKO.FI

STICK SAATU / KORA ORGANICS

Julistin viime kesänä rakkautta Kora Organic -luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Rakkaus roihuaa edelleen, mutta nyt olen laajentanut reviiriä ja tutustunut merkin uudempiin tuotteisiin. Aluksi tuotteita oli vain kasvojen iholle, mutta nyt Koraa voi käyttää myös vartalolle uusien suihkutuotteiden ja vartalovoiteen myötä. En kuitenkaan saanut niitä testin, vaan vartalonhoitotuotteita edustaa myöhemmin tässä postauksessa kosteuttava vartalonhoitopuikko. Mutta siitä lisää myöhemmin, aloitetaan kasvoista.

Matkasetissä on suosikkikasvovoiteeni (Soothing Moisturizer -kosteusvoide) sisartuote Purifying Moisturizer -kosteusvoide. Tämä tasapainottaa T-alueen talintuotantoa ja koska otsani kiiltelee helposti, tämä saattaa olla jopa parempi minulle kuin vanha suosikkini. Tuntu iholla on samanlainen, joten taidan vaihtaa kokonaan tähän.

Normaalisti käytössäni on Gentle Cleanser -puhdistusvoide, mutta nyt pääsin kokeilemaan Foaming Cleanser -puhdistustuotetta. Pidän enemmän voidemaisen putsarin tunnusta, joten pitäydyn vanhassa putsarissani vielä. Ei tämäkään huono ole, vaan jää ehdottomasti matkakäyttöön.

Käytin ennen puhdituksen jälkeen tasapainottavaaa ruusuvettä, nyt kokeilen virkistävää sitrusvettä. Fiilis iholla on erilainen, mutta kumpikin suihke tekee ihosta pehmoinen. Kasvovesin kohdalla suosittelenkin valitsemaan sen, joka sopii fiilikseen. Näitä löytyy myös laventelintuoksuisena, se kun tunnetusta rauhoittaa ihoa. Parasta olisi omistaa kaikki kolme matkakokoisina, jotta hoitovettä voi vaihdella päivittäin.

Vartalotuotteisiin tutustun Noni Glow Body Balm -vartalovoidepuikon kautta. Yksi sipaisu riittää jo pitkälle, iho pysyy pehmoisena todella pitkään. Stick kannattaa muuten säilyttää kesällä jääkaapissa. Käytin tätä after sun -tyyliin rauhoittamaan ihoa niinä päivinä, kun jalkani olivat kärventyneet aamusta iltaan auringossa. Voisin kuvitella, että tämä on aika lyömätön myös raskausvatsan voiteluun. Kutiava ja kiristävä iho nauttisi tästä ravitsevasta voiteesta, joka sulaa lämpimälle iholle, takuulla.

Mikä on suosikkituotteesi Kora Organicsilta? Entä oletko päässyt jo testaamaan pinkissä pullossa myytävää seerumia? :)