Ehdin intoilla Matsmartilta 7€ hintaan löytämästäni lakritsinmakuisesta proteiinijauheesta parillekin ystävilleni. Lähetin kuvan jopa työkaverilleni, jonka kanssa palautumisaiheesta viime viikolla juttelin. Työpaikan salikundit (okei, repesin itsekin tuolle termille juuri) jakavat minulle vinkkejä pyytämättäkin aina, kun salitreenini tulee puheeksi. He jaksavat myös kysellä, kuinka usein salilla käyn. Miehille, jotka käyvät salilla päivittäin, minun 1-2 kertaa viikossa pidettävät PT-treenini olivat suurta huvia ja keskustelut aiheesta ovat lähinnä vitsiä. Mutta jotakin jäi kytemään, kun sain proteiinijauhenäytteitä viereisen työpisteen tyypiltä kotiin maisteltavaksi.

Selailen hävikkinettikauppa Matsmartin valikoimaa kerran viikossa ihan vaan, jotta pysyn kärryillä valikoimasta. En ollut hetkeen tilannut mitään, joten ostoskorini alkoi täyttyä pastasta, tortillalätyistä ja muista kuiva-ainekaapin aarteista. En hamstraa karanteenin pelossa, vaan olen ollut aina hamstraajaluonne eli meillä on ruokavarastot kunnossa vuoden ympäri. Ns. järkevien ostosteni lisäksi tilasin lakritsinmakuista heraprotskujauhetta ja jäin odottamaan tilaustani innoissani.

Kaiken “pilasi” kuitenkin avomieheni. Ei tässä pussissa kuulemma ollut mitään uutta. Siis miten niin? Tämähän oli en-sim-mäi-nen protskupussini, ja olin vielä löytänyt luonnollisemman version, joka sopii paremmin arvoihini! Tilaamassani jauheessa ei siis ole kuin heraa, lakritsiuutetta ja steviaa. Mutta hei, muistini tekikin kuulemma minulle tepposet. Olin kuulemma useita kertoja (:D) kehunut FAST Natural -konseptia miehelleni, kun hän oli tehnyt AD:na töitä brändille. Miksi en muista tätä? Voinko vieläkin syyttää mom brain -ilmiötä?

No mutta hei, vaikka muistini oli surkea, huipputasoa on ainakin kykyni innostua. Vaikka kahdesti tismalleen samasta asiasta! :D