KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*LINKIT KAUPALLISIA

Tänään alkoivat Luonnonkosmetiikkapäivät suomalaisessa House of Organic -nettikaupassa. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa tulee ostettua silloin, kun se on tarjouksessa, joten jos olet kanssani yhtään samantyylinen tarjoushaukka, nyt on aika iskeä ja täydentää varastot tai ostaa testiin juuri se tuote, jota olet somessa ihmetellyt, mutta et ehkä vielä raskinut ostaa. Öljypuhdistuskakku – puhun juurikin sinusta.

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät keskiviikosta sunnuntaihin, ja tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Ota siksi talteen tämä jippo. Lisää ostoskorissa koodi “YHDISTÄ” ja eri päivien tilauksesi yhdistetään ja toimitetaan postikuluitta. Tilauksia aletaan pakata maanantaina 2.3. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskalenterin löydät alta. Klikkaile se läpi ja jatka sitten postauksen lukemista ja tutustu minun kampanjatuotesuosituksiini House of Organicilta saamieni tuotteiden kautta. (Spoiler! Aika tuttuja tuotteita ne ovat, mutta muutama uusi tuttavuus joukossa.)

LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT:

Madaran SOS-sarja on pelastus iholleni, joka sekoaa välivuodenaikoina. Muuten se on aika harmiton, mutta keväällä ja syksyllä pintakuiva ihoni punoittaa, kuivuu ja pukkaa ihmeellistä näppyä. Harmi, että tämä välivuodenaika tuntuu olleen päällä koko ajan kesästä asti. SOS-sarjan *seerumi, joka on muuten äitini ja minun yhteinen suosikkituote, sekä *kasvovoide ovat molemmat stressaantuneen ihon pelastajia. Tehokosteuttavat tuotteet eivät mitenkään tuki ihoa, vaan antavat sille pelastavan annoksen hyaluronihappoa. Ne ovat kuitenkin tarpeeksi ravitsevia aikuisellekin iholle. Pohjoisen antioksidanttisella pionilla, joka on itselleni uusi tuttavuus raaka-aineena, on voimakkaita ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Sehän sopii. Sekä seerumi että kasvovoide ovat tarjouksessa lauantaina.

Osana kosteuttavaa ihonhoitoani käytän *kasvovettä, jossa siinäkin on hyaluronihappoa. Tämä ei ole SOS-sarjaa, mutta täydentää tuotesarjaa upeasti. Tuoksut näissä tuotteissa ovat minusta lempeän persikkaisia. SOS-sarjaan kuuluu myös *kasvonaamio, joka on nerokas, jos ihon tilanne ei ole yhtä paha kuin minulla. Silloin päivittäistä tehokosteutusta ei ehkä tarvita, vaan kerran viikossa yönaamiona käytettynä tällä saa ihmeitä aikaan! Et siis tarvitse koko tuotesarjaa. Jos satut voittamaan postauksen lopusta löytyvän arvonnan, tämä on aika kova sana. Vinkkinä vaan. Jos kokeilet yhtä SOS-tuotetta, kokeile kasvonaamiota. Kasvovesi on tarjouksessa lauantaina, kasvonaamio taas sunnuntaina.

Bybin seerumeista kirjoitin pidemmin tässä postauksessa. Nyt tutustuin saman merkin  superedulliseen *Buriti-öljyseerumiin, joka pursuaa antioksidantteja. Jos asut kaupungissa tai esimerkiksi työsi kautta joudut viettämään aikaa saasteiden keskellä, tämä suojaava ja ihoa kirkastava seerumi on sinulle. Buriti on rikkain luonnollinen beetakaroteenin lähde, kuten seerumin oranssista väristä ehkä saattoi arvata. Se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä. Itse käytän tätä kasvovoiteeseen sekoitettuna. Öljyseerumi on tarjouksessa sunnuntaina.

Öljypuhdistuskakkua olin ihmetellyt jo kuukausia Instagramin mainoksissa, mutta en vaan saanut ostettua sitä. Nyt vihdoin kokeilin Luonkos-merkin kulttimaineesta nautiskelevaa *öljypuhdistuskakkua, joka tuoksuu aivan joltakin jumalaiselta tyrniraakakakulta. Nam! Tämä on huikea keksintö pintakuivalle iholle! Kakkua hierotaan puhtaisiin käsiin ja käsiin siirtynyt öljy hierotaan iholle. Illalla sen voi hieroa meikin päälle. Öljy poistetaan iholta kasvosienellä -tai liinalla, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Kyllä, mainitsen jälleen, miten pintakuiva ihoni kiittää. Öljypuhdistuskakku on tarjouksessa keskiviikkona.

Sitten siihen arvontaan. Kerro suosikkituotteesi House of Organicin valikoimista tämän postauksen kommenttiboksissa sunnuntaihin 1.3.2020 kello 22:00 mennessä halutessasi linkin kera. Yksi onnekas kommentin jättänyt voittaa 50 euron House of Organic -lahjakortin. Tasapuolisesti onnea arvontaan kaikille! :)

Edit: Onnetar suosi nimimerkkiä Maria. Hänelle on lähetetty sähköpostia. Kiitos kaikille osallistujille!

Psst! Muista tsekata tarjouksista parhaat kuvastosta.