Mikä ihana lauantai! Heräsimme aikaisin rakentamaan Minecraft-legopalikoista jonkinlaista pääkalloluolaa, minkä jälkeen vaivasin aamupuuron jämistä porkkanasämpylätaikinan kohoamaan. Kohoamisen aikana kävelimme K-markettiin (Runski on paras) ostamaan lisää kaurahiutaleita, vehnäjauhoja, kahta erilaista kauramaitoa, lasten hammastahnaa ja ison tulppaanikimpun. Aamupalaksi herkuttelimme uunituoreilla sämpylöillä.

Joinakin päivinä äitiys tuntuu raskaalta, mutta suurin osa on tällaisia päiviä, joina sitä nautiskelee niinkin arkipäiväisestä hetkestä kuin oman poikansa kanssa kävelemisestä ja jutustelusta. 5-vuotiaan kanssa voi jo jutella erilaisista asioista eikä kommunikaatio ole pelkästään sitä, että äiti opettaa ja lapsi lähinnä kyselee erilaisia kysymyksiä. Tämä harhaluulo tuntuu olevan kummallisen tiukassa. Tällä hetkellä höpöttelemme ja vitsailemme enemmän kuin koskaan. Olen lapsestani onnellisempi kuin koskaan.

Rauhallisen aamun jälkeen pojat lähtivät synttäribileisiin ja minä jäi onnellisena yksin kotiin. Muutaman tunnin pyykkihuhkimisen jälkeen sovin pikatreffit Oodiin Ninan kanssa. Ihan suoraan sanoen Ninan nelipäiväinen työviikko aiheuttaa minussa suunnatonta kateutta, mutta myös ihailua. Hän tiesi, millaisen arjen halusi, ja sai haluamansa. Itsehän en edes uskaltaisi ehdottaa pomolleni tällaista, kun on kiire, isoja juttuja ja muita tekosyitä.

Toisaalta olen viime viikkoina saanut vihdoin arkeani kevennettyä, vaikka olen tehnyt sen kierosti lepäämisen sijaan lisätekemisen kautta. Yhtenä iltana rentouduin Hilla-kauneushoitolassa kasvohoidossa, toisen päivän taas aloitin PT:n kanssa treeneillä, joissa pääsin haastamaan itseni aivan uudenlaisilla liikkeillä. Sen sijaan, että nämä ylimääräiset kalenterimerkinnät olisivat ahdistaneet, sainkin niistä energiaa selvitä erityisen kuluttavasta työviikosta. Tunsin itseni voittajaksi!

Ja ne Instagramin puolella lupaamani “nudet”? Mekko, jolle sen edellisellä omistajalla ei löytynyt enää käyttöä ja joka annettiin siksi minulle, pariutui suosikkinudepunani kanssa. Sävy #MLBB on aika beige, mutta ei kuitenkaan luonnoton huulipunan sävyksi. L’Oréal Parisin Color Shine -huulipunat ovat todella kosteuttavia ja kiiltävät kauniisti, mutta pigmenttiä on kuitenkin kunnolla. Myös eräs suosikkipinkkini löytyy tästä punakokoelmasta eikä se ole sattumaa. Jos törmäät näihin kaupassa, harkitse vakavasti tällaiseen satsaamista! :)