Ei, en osaa letittää hiuksia. En omiani enkä muiden. Se ehkä naurattaakin tuossa yllä olevassa kuvassa. Kieputtelin vaan hiukseni niin, että kampaus muistuttaisi kauempaa lettikampausta. Saparoilta nuo kyllä silti enemmän näyttävät. Ne tulevat varmaankin kohta muotiin, jos tämä meno jatkuu, sillä tällä hetkellä muodissa on suunnilleen kaikki, mikä oli mielestäni ihanaa kuudennella luokalla.

Vietän nykyään aika paljon aikaa silmälasit päässä, sillä tietokoneen äärellä istuminen väsyttää silmiäni. Tämä ei siis ole trendijuttu, vaan hyvinvointijuttu. Luin Nooran blogista vinkin, että näyttöpäätetyöläisen paras ystävä on purkki Bepanthen Eye -tippoja. Lisäsin ne heti ostoslistalle.

Kapselitunnelmat varmasti mietityttävät monia lukijoita. Tällä hetkellä olo on hyvä, vaikkakin yhtä pitsitoppia on naurettavan kova ikävä. Nahkahame ei ole päässyt käyttöön vielä kertaakaan, kaikkia muita vaatteita, asusteita ja kenkäpareja olen kyllä pitänyt. Seuraavakin kapseli alkaa itse asiassa hahmottua, sillä tässä huomaa selkeästi, mitä kaipaa tyyliinsä.

Toisaalta alkaa myös olla selvää, mitä en kaipaa. Myin Mansen blogikirppiksellä paljon tavaraa pois. Olen myös mukana eräässä Nenäpäivä-projektissa, jonka tiimoilta kirppistelen pian uudelleen. Ihanienkaan juttujen myymien ei juuri kirpaissut, mikä lienee hyvä merkki. Vaatehuoneen tyhjenemisestä saan suoranaista tyydytystä.

mekko – H&M (2nd hand)

takki – JC

laukku – H&M (2nd hand)

kengät – H&M

Tiedätkö, kun tekee jonkin ison päätöksen ja olo kevenee, mutta samalla tulee sellainen surullinen fiilis? Tavallaan kaduttaa etukäteen, vaikka tietää, että näin on parempi. Täällä on vallalla nyt vähän sellainen olo. Ei siis mitään kapselivaatekaappiin liittyvää, se ei onneksi herätä vahvoja tunteita.

Nyt on vaan sellainen olo, että pitää kuunnella sitä ääntä pään sisällä, joka kysyy “pitäisikö”. Vastaan sille kadulla ääneen, että pitäisi, ja saan ihmiset vilkuilemaan itseäni oudosti. Kuka hullu höpöttää ääneen itsekseen? Yksi bloggaaja, jonka minä-kuva liittyy vuosien jälkeen vahvasti blogiin, mutta joka päätti, että huomenna on Bebe au Lait -blogin viimeisen päivityksen aika.

Psst! Näittehän näistä asukuvista tämän version? :D