Viikon paras huomio on, ettei yleisestä käsityksestä poiketen luonnonkosmetiikalla tehdä vain haaleita ja hentoja hippimeikkejä, vaan ekologisemmilla kosmetiikkatuotteilla saa aikaan myös varsin näyttäviä lopputuloksia. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa luonnonmukaisen elämäntapasivusto Jolien kaksi syysmeikkiä, joita pääsee kurkistamaan täältä. Lookien nimet ovat Fairytale Fall ja First Darkness. Uskomattomia pigmenttejä ja värisävyjä, olen aivan myyty!

Viikon paras gif-kuva syntyi eräällä brunssilla ja sen aiheena on kahvin maistaminen. Kahvi ei tosiaan ollut kovin hyvää eikä gifistäkään sitten tullut lempeää ja rauhallista. Jos rehellisyys palkitaan, tästä kuvasarjasta voisin ottaa jonkinlaisen pystin palkintohyllylleni. ;)

maker gif

Viikon paras kosmetiikkaihastus on mm. viime vuonna Cosmopolitan-lehden parhaaksi hiuslakaksi äänestetty, kullanvärisessä pullossa myytävä lahja korkeammilta tahoilta. Kyseinen hiuslakka on RICH Hair Caren ja se kiilasi heti sen testiin saatuani jaetulle ykkössijalle toisen suosikkihiuslakkani kanssa. Tämän lakan valtti on ehdottomasti sen hienojakoisuus, joka johtuu kuulemma  kyseisen lakan runsaasta mikromolekyylirakenteesta. Pure Luxury Sure Hold -hiuslakasta voi lukea lisää faktoja esimerkiksi täältä.

Viikon paras muisto tulvahti mieleeni löydettyäni kuvan viime vuoden Elle Style Awardseista. Bileet olivat huiput ja seura vähintäänkin maailman parasta. Ainoat ketutuksen aiheet olivat jättimäinen finni otsassani ja meikkaajan kasvoilleni sutima tuhat astetta liian vaalea meikkivoide. Sanokaa minun muuten sanoneen, että tuo stressifinnihän pamahtaa jälleen otsaani 50 % todennäköisyydellä viimeistään keskiviikkoaamuna. Se on vaan karman laki, jollei ei yksinkertaisesti voi mitään. Ei auta uhkailu eikä lahjominenkaan. ;)