Haaveilin puuhailevani parin viikon uimakoulujakson aikana vaikka ja mitä, mutta kuinkas sitten kävikään? Lopulta olinkin landella vain reilun viikkon, sillä välissä piti käydä Helsingissä. Sain kuitenkin niitä kivoimpia juttuja toteutettua haavelistaltani. Katsotaanko aiemmin kirjoittamani lista vielä läpi yhdessä? Nappasin ihan kuvatodisteitakin.

[  ] SUP-lautailua lähirannassa

Aloitetaan siis epäonnistumisella. No, eipä tullut suppailtua metriäkään, mutta se on onneksi kivaa vielä syksylläkin.

[X] pyörälenkki entiseen mummolaani

Hahaa, käväisin lenkillä peräti kahdesti. Ensimmäisellä kerralla olin niin jumissa, että matkaan meni reilu tunti. Fiilis oli vähän epätoivoinen. Parin päivän päästä kokeilin uudelleen ja samaan matkaan meni vain 35 minuuttia. Hiemanko motivoivaa!

[X] treffit Norpan kanssa Tampereella

Ehdin nähdä Nooraa ja samalla reissulla vielä toistakin ystävääni. On se Tampere niin ihana kaupunki ja mukavan lähellä vanhempieni kotia. Todisteena treffeistämme löydät asukuvia ja kesäisiä Tampere-vinkkejä.

[X] serkun rippijuhlat

Sukujuhlia ei juurikaan vietetä, kun kaikki serkut alkavat olla aikuisia, mutta onneksi eivät ihan kaikki. Lapsenikin pääsi mukaan ja sai pukeutua ensimmäistä kertaa ikinä “kravattipukuun” eli farkkuihin, kauluspaitaan ja kravattiin. Hän oli juhla-asustaan kovin ylpeä.

[X] pakastimentäytteen (marjojen, sienien jne.) poimiminen

Luulin meneväni poimimaan mustikoita, mutta löysinkin muutaman pienen kantarellin. Ja niiden takaa pari lisää. Ja yhtäkkiä märkien lehtien alta kunnon rykelmän! Jos sienipiirakkaresepti on hukassa, nappaa tämä ohje talteen.

[X] poitsun synttäreiden juhliminen

[ /] isin huutaman vanhan pöydän kunnostaminen

Pöydän kunnostaminen muuttui lähinnä puhdistamiseksi, sillä keksin, että pöytälevyä ei tarvitsekaan hioa ja lakata, jos käytän pöytäliinaa. Nyt haussa on neutraali pöytäliina, jotta voin palauttaa tämän lainaamani retroversion. Sitä käytettiin pienimuotoisissa synttärijuhlissa eilen.

[ /] Papa Saltin lukeminen loppuun, ehkä riippumatossa

Papa Salt on edelleen kesken, mutta kirja on niin ihana, etten tahdokaan sen loppuvan! 😅📘