KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELLOS

*MAINOSLINKKI

Sukujuhlat, mikä ihana syy pukeutua värikkääseen mekkoon! (Aivan kuin arkena ei voisi tehdä niin, krhm.) Jostakin syystä tämä *vaaleankeltainen OUTLET-löytömekko on vaan tuntunut liian rimpsuiselta, liian vaalealta ja liian tyttömäiseltä arkeen. Nyt oli kuitenkin sen aika päästä ulos tuulettumaan, sillä olen viettänyt suurimman osan kesästä kokomustassa, puhvihihaisessa mekossani. Tämä röyhelöinen mekko on ostettu Ellokselta ja on osa *Johanna Toftby -mallistoa, johon kuuluu ihania mekkoja laajalla kokohaitarilla ja matalia sekä korkeita sandaaleja. Olenko se muuten vain minä vai näyttävätkö kiilakorkosandaalit yhtäkkiä taas kovin houkuttelevilta?

Mekon materiaalista vielä sen verran, että Ellos tekee yhteistyötä Better Cottonin kanssa puuvillanviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Heidän sivuillaan kerrotaan näin: “Better Cotton on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä kestävämpään puuvillanviljelyyn, tehokkaampaan veden käyttöön ja vähäisempään torjunta-aineiden käyttöön. Better Cotton parantaa puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Valitsemalla puuvillatuotteitamme tuet investointiamme Better Cottonin tavoitteisiin. Better Cotton perustuu massatasejärjestelmään, eikä sitä voida jäljittää fyysisesti lopputuotteisiin.

  

Puuvillainen *Maj-röyhelömekko sai seurakseen kaksi secondhand-löytöä. Korilaukku ja kengät ovat kummatkin Zadaa-ostoksiani jo pidemmän ajan takaa. Kengät ovat sen verran matalat, etten laske niitä niinkään korkokengiksi, vaan “ryhdinparantajiksi”. Laukku taas on fiilikseltään enemmänkin rantalaukku, mutta se ehkä tasapainottaa tuota prinsessamekkoa juuri sopivasti arkisuudellaan. Jos muuten innostut OUTLET-ostoksille Elloksella, koodilla IINAMOUAUG23 saat vielä ylimääräiset 5 % pois aletuotteiden alennetuista hinnoista elokuun ajan.

Oikein rimpsuisaa ja rönsyilevää loppukesää sinne! 💛