Ja minä kun luulin, ettei vihreä väri ole minua varten. Törmäsin muutama viikko sitten Booztilla tai Booztletissa (tarjoukset vaihtelevat, mutta siellä, missä sillä hetkellä alennus oli isompi) Odd Molly River-mekkoon ja se näytti jotenkin tutulta. Hetken mietittyäni tajusin, että mekossa oli jotakin todella samaa kuin Uhanan tämän kevään vihreässä printissä, jota olin ihaillut muutamankin sometuttuni yllä. Yleensä suosin suomalaista, mutta tiedän Odd Mollyn kietaisumekkojen sopivan vartalolleni, jossa alaosa on parikin kokoa yläosaa suurempi, joten tilasin mekon. Ja miten ihana se onkaan!

Otimme pojan kanssa pappalasta lähijunan Tampereelle ja lapsi lähti viettämään laatuaikaa kummitätinsä kanssa pelimuseoon sekä puistoihin ja lelukauppoihin. Se tarkoitti, että sain useamman tunnin omaa aikaa kaupungilla. Treffasimme Tuhtossa Nooran kanssa ja herkuttelimme lohikeitolla kuulumisia vaihdellen. Samanlaisia kuulumisia olisi voinut kuulla 70-vuotiaiden pöydästä, sillä totesimme molemmat olevamme kunnolla jumissa. Kiva hei, kun on yhteisiä puheenaiheita.

Lounaan jälkeen napsimme Tampere-talon vieressä parit kuvat toisistamme ja koska se sujuu meiltä niin nopsasti ja rutiinilla, jäi aikaa vielä kahvittelulle lähikahvilassa. Olin sopinut treffit myös Manun kanssa, mutta kofeiinikiintiöni huusi tyhjyyttään, joten istuskelimme kaffella Norpan kanssa hyvän aikaa ennen seuraavaa tapaamistani. Oikeastaan olin niin ajoissa, että ehdin poiketa nappaamassa Mielasta verkkokauppaostoksenikin.

Oli taas ihana tavata ystäviä, mutta ihana oli saada intoa puhkuva lapsi takaisin kainaloonkin. Kummitätipäivä oli menestys niin äidin kuin pojankin mielestä. Hei, käy Tampereella kesällä 2023 ainakin:

  • Bakery Café Puustissa korvapuustilla ja kaffella. Puusteja myydään mukaan myös korppuina meille, jotka rakastavat rouskuttelua. Tämä kahvila on erityisen tunnelmallinen ja kotoisa.
  • Miela Design Roomissa tutustumassa kotimaisen muodin merkkeihin. Se on korvisfriikin  taivas ja materiaalitietoisen ihmisen unelmapaikka.
  • Tampere-talossa Dinosaurus-näyttelyssä. Aula suorastaan tuli ihmisiä taaperoista senioreihin, Nooran blogista voit lukea tapahtumasta lisää. Dinot ovat tavattavissa 13.8. asti.
  • Ravintola Platessa maistamassa Seltzer With a Twist. Se on mansikan, raparperin ja mintun rakkaustarina korkeassa lasissa. Raikas ja mieto drinkki kuumiin kesäpäiviin.
  • Hotelli Tornissa. Jos et tahdo yöpyä siellä, mitä tosin suosittelen lämpimästi, käy edes MORO Sky Barissa ihan ylhäällä kahvilla.

Mikä on sulle se kaikista tärkein, viihtyisin tai ihanin kesäkaupunki? 🌸