Olin perjantaina niin ajoissa toimistolla, että ehdin napsaista aamuauringosta häikäistyneenä pari kuvaa ennen työpäivän alkua. Kun on elänyt koronavuoden juoksutrikoissa, on kai aika luonnollista vaihtaa helleaallon alkaessa pyöräilyshortsimittaisiin juoksutrikoisiin. Kyllä, tämä tylsyys naurattaa myös minua itseäni. Olen silti vielä sen verran “leggarit eivät ole housut” -tiimissä, että missään topin ja trikoiden yhdistelmässä en julkisilla paikoilla viihdy. Päähänpinttymä mikä päähänpinttymä. Tätä varten kai flanellipaita aikoinaan keksittiinkin.

Työpäivä autiolla toimistolla oli jo ohitse, kun ajattelin napsaista viikon parhaisiin kuvan valitsemistani laastareista. Silloin tajusin, että työsandaalini itse asiassa toimivat melkeinpä asuni alkuperäisiä kenkiä paremmin täydentämässä mukavaa tyyliäni! Niinpä kuvasin vanhat sandaalini vielä nopeasti ennen kotiinlähtöäni. Ja paino sanalla nopeasti, sillä sitä Olympuksen WiFi-ohjauksen kanssa toimiminen todellakin on. Se, ettei ole ketään ottamassa kuvia itsestään, on tekosyy, sillä langattoman ohjauksen avulla voi laukaista kameran reaaliajassa tai ajastimella. Oman puhelimen näytöltä voi säätää esimerkiksi tarkennuspisteen tai kuvan valotuksen. Et tarvitse kuvaajaa, ota blogisi sisältö täysin omiin käsiisi.

Tykkäsin tästä viileämmästä asuversiosta lopulta sen verran paljon, että sulloin lenkkarit reppuuni ja kävelin kotiin sandaaleissa. Onneksi toimistolle jäivät vielä toiset työkenkäni eli purukumilta tuoksuvat, kirkkaanpinkit Freedom Moses -muovikenkäni. Työviikon jälkeen olen rentoutunut äitini ja poikani kanssa ympäri kaupunkia huhkien. Tällekin päivälle on mahtunut pressitapahtuma, siirtolapuutarhavierailu, tennarishoppailua, terassihetki ja vaikka mitä. Olen jotenkin vieläkin niin ylikierroksilla, että kun pitäisi nukkua, kastelen vuorotellen kukkia ja kirjoitan tätä blogipostausta. Nestehukkakin on sellainen, että taidan juoda vielä litran vettä ennen kuin nukahdan. (Ja katson vielä jakson Gleetä, jonka aloitin alusta.)

Kummat kengät itse pukisit tähän asuun? :)