KASVOVESI SAATU / PURE=BEAUTY

Välivuodenajat eli kevät ja syksy kirjaimellisesti nostavat pintaan tutut iho-ongelmani. Pienet näpyt ja pintakuivuus räjähtävät aktiivisiksi muutaman kuukauden ajaksi, mutta onneksi nykyään tiedän, millä tuotesarjoilla näitä kevät- ja syysongelmia vastaan taistellaan. Kaikkien suureksi yllätykseksi tämä postaus ei sisällä ainuttakaan Madaran SOS-tuotesarjan tuotetta, se on kuitenkin edelleen luottosarjani talven iho-ongelmiin. Huomaat ehkä kuitenkin erään yhdistävän tekijän näissä kosteuttavissa tuotteissa.

Madaran persikkaiselta tuoksuva Comforting Toner -kasvovesi on kerrostamiseen luotu. Tätä voi läträtä 3-5 kerrosta ihonpuhdistuksen jälkeen. Aktiiviaineina tässä ovat kamomilla- ja ruiskukkauute sekä hyaluronihappo. Kasvovesikerrosten väliin kerrostan yhden kerroksen hyaluroniseerumia ihan sellaisenaan sitomaan kosteutta ihoon, siitä voit lukea lisää alempaa tästä postauksesta. Tähän kasvoveteen ihastuin muuten jo tämän postauksen aikoihin.

Suomalainen Laponie of Scandivania tuntee herkän ihon, joten en yllättynyt, että heidän Toner Spray -kasvovetensä on erityisen hyvä kosteuttamaan. En aluksi jostakin syystä tykännyt tästä, mutta nykyään olen fani! Tätä suihkin päivän aikana meikin päälle. Lisäpisteitä tuote saa täyttöpullosta. Sitä myydään erikseen ja siitä tämän lasisen suihkepullon voi täyttää kolmesti. Laponien tuotteista voi lukea lisää tästä postauksesta, niiden avulla pääsin suunympärysihottumasta.

Olisi pitänyt kokeilla aiemmin. Tuohon tiivistyvät tunnelmani tästä tuotteesta. Sain pullon ystävältäni vaihtarina annettuani hänelle kasvoöljyn, joka ei yhtään sopinut minulle. The Ordinaryn Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi on kulttimainetta nautiskelevan brändin parhaita tuotteita. Siinä missä hyaluronihappo kykenee sitomaan jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta, B5-vitamiini auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta. Tätä kannattaa siis käyttää kostealle iholle, jotta seerumilla on kosteutta sidottavaksi ihoon. Parasta tässä on hinta, joka on vain hieman yli 8 euroa!

 

Koivunmahlaa rakastavat ihonhoitoaddiktit, hoi! Tämä kotimaisen Pure=Beautyn Birch Sap Mist -kasvovesisuihke sisältää luomukoivunmahlaa suomalaisesta metsästä, antioksidanttista pakuriuutetta sekä hyaluronihappoa joka sitoo ihoon kosteutta. Suihkin tämän seerumin alle aamuin ja illoin. Tämä on postauksen ainoa tuote, jonka sain blogin kautta kokeiluun. Koivunmahlasta, pakurikäävästä ja hyaluronihaposta tehonsa ammentava kasvosuihke tuo helpotuksen kuivalle iholle. Koska pakurikäävän antioksidantit uudistavat ja virkistävät ihoa, tämä on myös anti-aging -tuotteita käyttävän unelmasuihke.

Mitä tästä opimme? Kun ihon kuivuu, panosta erilaisiin hyaluronihappotuotteisiin! 🙏🏼