KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / BIODELLY

Oletko samanlainen rähmäkäpälä kuin minä ja tiputit 40€ seerumipullon tuhansiksi lasinsirpaleiksi kylppärin lattialle? Ai, et ole? Hyvä sinulle. Haluan kuitenkin vinkata, jos kosmetiikkakaapista puuttuu jostakin toisesta syystä jotakin, että kotimaisen *Biodelly-nettikaupan tammiale tarjoaa 13.-16.1.2022 välillä eli tämän viikonlopun ajan 20% alennusta koko tuotevalikoimasta (pois lukien Less is More -tuotteet sekä lahjakortit)!

En ole kirjoittanut Biodellystä juurikaan aiemmin, vaikka se lukeutuu TOP5-lempinettikauppoihini, kun olen kosmetiikkaostoksilla. Tuo pieni, kotimainen yritys perustettiin vuonna 2009 ja nimenomaan erikoistuen luonnonkosmetiikan myyntiin. 2020-luvun Delly tosin on jo hieman laajempi kokonaisuus laadukkaine blogeineen ja muidenkin kuin kosmetiikkatuotteiden valikoimineen. Itse asiassa Biodelly on Suomen ensimmäinen luonnollisen kauneuden verkkokauppa, jossa on oma *seksuaaliterveyskategoria.

Laponie of Scandinavia – tuotesarja herkälle iholle

Herättikö mielenkiintosi otsikossa mainittu tuotesarja herkälle iholle? Luonnonkosmetiikkasarja *Laponie of Scandinavia on kehitetty erityisesti herkän ja ongelmaihon tarpeisiin. Laponie-laboratorio sijaitsee Espoossa, ja tuotteet valmistetaan Suomessa sekä Ruotsissa eli kyseessä on todellinen lähituotanto. *Sarjan kasvovoide on minulle vanha tuttu ja se on täydellinen “pohjavoide”, johon sekoitetaan oma suosikkiseerumi tai -öljy. Sellaisenaankin voide on hyvä ja nimenomaan rauhoittava, mutta talvella tämä ei riitä iholleni ilman seerumia.

Siksi tahdonkin suositella seuraavaa tuttavuutta lämpimästi kaikille muille, joiden ihon talvi saa punottamaan, hilseilemään, pukkaamaan näppyä tai muuten vain sekoamaan. *Kosteuttavaa kasvonaamiota kehui alunperin rakas ystäväni Nina, joten valitsin sen testiin täysin tämän suosituksen perusteella. Naamiota voi kuulemma käyttää myös yövoiteena ja päädyinkin heti testaamaan kummatkin käyttötavat. Naamiona tämä on hyvä, mutta sorrun helposti tuhlailemaan liian paksun kerroksen kasvoilleni. Siksi päätin, että tämä on uusi yövoiteeni vuodelle 2022. Aamulla iho on rauhallinen, näin toimivaa tuotetta en uskaltanut edes toivoa.

Toinen uusi tuote kokeilulistallani oli *rauhoittava kasvoseerumi. Heitin Madaran SOS-seerumin tosiaan kolmen käyttökerran jälkeen kylppärin lattialle. Hyvästeltyäni sen, korkkasin tämän myös herkälle iholle tarkoitetun Laponien seerumin. Tämä on kevyt, ihoa rauhoittava ja korjaava geelimäinen, öljytön seerumi, mikä on kuin minulle luotu kokonaisuus, sillä suunympärysihottumani ärsyyntyy usein nimenomaan öljyistä. Arvaat ehkä iloni määrän, kun huomasin tuotekuvausta lukiessani, että tämä seerumi on erinomainen hoitamaan ruusufinnin ja perioraalidermatiin (POD) oireita.

Tuntuma on tässä tuotteessa geelimäinen, ihon pinta jää hieman tahmaiseksi. Tuntuma ei silti ole liian kevyt. En tykkää, jos seerumi aiheuttaa sellaisen olon, ettei se tee mitään. Tämän levityksen jälkeen tulee olo, että seerumikerros suojelee ihoani. Meikkivoide levittyi seerumin ja kasvovoiteen päälle kauniisti. Kasvonaamion kanssa tämä on ihan lyömätön tuotekombo!

Huomioi herkkä iho myös pyykkipäivänä

Herkän ihon kanssa joutuu joskus ajattelemaan kosmetiikka-asioita vielä hieman laajemmin. Tällä tarkoitan mm. käyttämieni vaatteiden materiaaleja ja jopa astian- ja pyykinpesuaineita, joita arjessa tulee käytettyä. Varsinkaan näin talvella iholleen ei tahdo mitään raapivaa tai kutittavaa materiaalia, ja ne pehmosetkin materiaalit tahtoo pestä niin, että niihin ei jää voimakkaita ja ärsyttäviä tuoksuja, jotka aiheuttaisivat huonolla tuurilla iholla jonkin reaktion aina kutinasta kunnon ihottumaan.

Ekologinen ja suureksi ilokseni myös *hajusteeton pyykinpesuaine kotimaiselta Ole Hyvä -merkiltä on jo vanha tuttuni, mutta nyt huomasin, että tähän myydään myös *käteviä täyttöpusseja. Olen jo aiemmin ostanut näitä täyttöpakkauksia merkin eri pesuaineeseen, mutta on mahtavaa, että myös hajusteetonta pyykinpesuainetta saa isommassa pakkauksessa. Ja miten kivasti tuo pakkaus sopii pikkusiskoni maalaamaan tauluun, jota käytin (luvan kanssa) kuvaustaustana. Ja kyllä, voidekuvassa taulun päällä on ohut muovi.

Klikkaa *TÄSTÄ ja shoppaa tammialetuotteita 20% edullisemmin!

Psst! Aion myös testata, kasvattaako *risiiniöljy todella ripsiä kuten luvataan. Moni tuttuni vannoo tämän Pure=Beautyn ekologisessa ja kierrätettävässä lasipullossa myytävän öljyn nimeen.