JÄÄTELÖ SAATU / 3 KAVERIA

Viikon paras jäätelöuutuus on 3 Kaverin uusi Minttu & Marjat, jota sain brändiltä PR-näytteenä. Tämä vegaaninen herkku sisältää superraikasta sorbettia kotimaisista vadelmista, mansikoista ja punaherukoista. Lisänä on jumalaisen hyvää minttujäätelöä ja vaaleaa minttusuklaata. Niin hyvää! Tahdotko kuulla lisää taikasanoja? Jäde on myös gluteenitonta. Tätä uutta makua saa sekä puikkona että purkissa. Tähän ihastuimme sekä minä että poikaystäväni, joka ei kuulemma pidä mintusta eikä marjoista jäätelössä! 🤣 #thatsaLIE

Viikon paras hemmotteluhetki oli sohvalla silmät kiinni makaaminen 10 minuutin ajan. Olin jotenkin unohtanut, miten kätevä tapa kasvonaamio on rentoutua, kun pitää keskittyä vain siihen, että naamio vaikuttaa. Kaktusuutetta on kehuttu viime vuosina paljon ja tämän naamion perusteella se taitaa sopia minunkin iholleni. Tykästyin tähän todella paljon, taidan kokeilla sarjan muitakin naamioita. Naamio ei muuten ole auki nenän päältä, vaan katkaisin sen ajattelemattomuuttani. Iho tuntui naamion jälkeen ihanalta! Frudian kasvonaamiot ovat kultaa.

Viikon paras biisi on suomalaisen Vahteran käsialaa. Tutustuin häneen, kun vielä vastasin Zadaalla vaikuttajayhteistöistä ja siitä asti olen fanittanut sekä hänen musiikkiaan että upeaa, värikästä tyyliään. Biiseistä erityisesti Kun Diana kuoli kolahti minuun enkä oikein osaa edes sanoa miksi.  Aina tämän soidessa jähmetyn kuuntelemaan sen sanomaa. Klikkaa tästä ja kuuntele biisi Spotifysta.

Viikon paras suunnitelma on viettää tuleva syntymäpäiväni lempikaupungissani eli Tampereella. Kävimme pojan kanssa siellä viikonloppuna siskoni luona ja muistin, miten hyvin siellä viihdyn. Siksi buukkasin meille hotelliloman ja toteutan samalla lapseni unelman yöpymisestä Torni-hotellissa. Sormet ristiin, että saisimme kylpyammeellisen huoneen! Pitää napata Lushista pari kylpypommia mukaan ja järjestää piknik sängyssä. Olen sopinut urakalla treffejä kaikkien tärkeiden ihmisten kanssa tuolle viikonlopulle, mutta veikkaanpa, että 80% ajasta olemme Pokemon-jahdissa. 😅