Viikon paras ryhdistäytyminen tapahtui viikonloppuna, kun pakkasin kameran mukaani viikonlopun menoihin. Olen jotenkin laiskistunut kantamaan sitä mukanani ja räpsin menemään puhelimella, mutta nyt innostuin taas kuvaamaan laadukkaampia kuvia. Aloitin arkisista asukuvista ja jatkoin erään pressitapahtuman kautta näihin viikon parhaisiin. Hyvä minä! Ei se kamera edes paina paljon olalla tai laukussa, psykologinen kynnys oli vaan taas kerran noussut jotenkin korkealle.

 

Viikon paras toivonpilkahdus esiintyi, kun sain viime viikolla koronarokotuksen. Siitä muistuttamaan hankin rannekkeen, joka sopii hyvin kelloni ja koruni viereen. Tuo Thomas Sabon punakullansävyinen rannekoru oli unohtunut yksin rasiaansa, vaikka kirjoitin sen saatuani näin: “Oli jotenkin itsestäänselvää, että ensimmäinen riipus tässä korussa oli juurikin äidiksi tulemiseen liittyvä. – – Aion kerätä tähän erilaisia matkamuistoja ja muitakin riipuksia, jotka tuovat mieleen elämäni tärkeät tapahtumat.” Nyt sitten pitää tsempata, sillä tuo riipus on edelleen ainoa amuletti korussa.

Viikon paras ostos toi mukanaan herkkuja, upean hiuspannan ja hyvää mieltä. Tilasin Session Storesta suosikkilakkaani matkakokoisena, mutta myös uusia minituttavuuksia. YOUNG.AGAIN -sarjan shampoo ja hoitsikka taitavat olla ainoat(!) KEVIN.MURPHYn tuotteet, joita en ole testannut, vaikka saman linjan hiusöljy on luottotuotteeni vuosien takaa. Puhdistavaa hoitoainetta taas tilasin täysikokoisen pumppupullon, koska luonnonkiharani rakastaa tuota tuotetta. Katso vaikka tästä postauksesta, mitä se hiuksilleni tekee!

Viikon paras lounashetki muodostui yksinkertaisista, mutta kivoista muuttujista. Vaikka pysyisin työpäivän keskellä fyysisesti samassa paikassa lounaani ajan, pyrin nykyään panemaan työkoneen pois ja syömään niin, että ajatukseni eivät kimpoile työasioissa. Ei ihme, että väsyin aikanaan töissä, kun yritin olla supertehokas syömällä lounaan nopeasti samalla, kun vastasin sähköposteihin. Perjantain parhaat -podin kanssa nautiskelin perjantaina mozzarellasalaatin siemenvinegrettikastikkeella. Lämmin ruoka ei oikein helteellä maistu, joten salaatteja kuluu ja paljon! :)