KENGÄT SAATU PR-NÄYTTEENÄ / POMAR

Terveisiä Turusta! Olin Turussa viimeksi puoli vuotta sitten syksyllä ja nyt sain nautiskella kauniista keväästä. Vai kesästä? Ainakin pukeutumisen puolesta jo ihan kesä. Saanko siis esitellä viralliset kesätennarit 2021, joissa hurmaavat puhtaanvalkoinen väri, leveä lesti ja koristeviivassa Gucci-vibat. Pomarin Unikko-tennarit ORTO-mallistosta saapuivat postissa juuri sopivasti Turku-viikonlopuksi, kun ohjelmassa oli hotelliloma Kakolanmäellä. Tarvitsin mukaan kengät, jotka näyttävät hyviltä, mutta ovat mukavat jalassa, sillä liikkuisimme paljon kävellen. Nämä kengät eivät muuten hanganneet tai hiertäneet edes ilman sukkia. Se on jo ihme!

Tuo Pomarin erikoiskenkämallisto on suunniteltu erityisesti meille, jotka tarvitsemme leveämpää istuvuutta, mukavuutta ja tukea, mutta jotka emme halua tinkiä kengän ulkonäöstä. Löydät Pomar ORTO-mallistossa on jalkineita useammassa lestinleveydessä, jotka merkitään yleisen tavan mukaan laajuuskirjaimin H-kirjaimesta K:hon. Unikko-lenkkarissa lesti on J ja minulla on 37,5-jaloilleni täydellisesti sopiva koko 38. Lesteistä voit lukea lisää tästä taulukosta.

Jos Pomar ei ole tuttu merkki, muutama juttu kannattaa painaa mieleen. Pomarfin Oy, yritys Pomar-kenkien takana, perustettiin Pomarkussa jo vuonna 1960. Pomar on yksi harvoista valmistajista, jotka yhä valmistavat kenkänsä Euroopassa. Kuulemma vain kolme prosenttia(!) maailman kengistä tehdään enää Euroopassa. Pomarin tunnetuimpia kenkämalleja on Pehmis, joista Spede tunnettiin. Pomar on ottanut haltuun myös vegaaniset materiaalit.

Pahoittelut kuvapommituksesta. Oli kerrankin kuvaaja mukana reissussa ja pitkästä aikaa innokas kuvattava! :)