KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MARSKI BY SCANDIC

Joskus tulee sellainen olo, että kotona seinät kaatuvat päälle. Silloin ratkaisuna on staycation eli kotimaan tai jopa kotikaupungin sisällä tapahtuva loma. Tällaisille ympäriinsä hösääjille kuin minä riittää “lomaksi” usein jo se, että joku muu laittaa ruokaa ja lapsen nukkumaan. Olen lomalla, kun osa vastuusta jää kotiin. Vappuna iski tällainen olo, mutta onneksi apu löytyi läheltä.

Staycation vapauttaa vastuusta

Kirjauduin aivan Helsingin ytimestä löytyvään, juuri uudistettuun Marski by Scandic -hotelliin vappupäivän brunssibuffetin jälkeen. Nina ja minä nautiskelimme brunssiherkkuja ja mietimme, miten onnekkaita olemme, kun näin läheltä kotoa on mahdollista löytää näin rento tunnelma. Vatsat täynnä karammellilla kuorrutettuja munkkeja, graavisiikaa ja karpaloita sekä rieskaa siirryimme viidenteen kerrokseen rentoutumaan. Hyvän ystävän kanssa aika lentää kuin siivillä, vaikka 50% jutuista, joita yhdessä höpisemme, onkin kai samoja joka kerta. Parhaat tarinat pitää kerrata, etteivät ne unohdu.

Marski hurmaa ravintolalla sekä kahvilalla

Heti sisäänkirjautumisen jälkeen oveen koputettiin ja sisään tuotiin suklainen Rocky Road -kakku hotellin Kuusi Palaa -ravintolasta tervehdyksenä. Ihan vinkkinä vaan muille helsinkiläisille, että ravintolasta voi tilata ruokaa Woltilla. Minulle Marski on ollut tuttu enemmänkin Kahvila 7:01 kautta, jonka talon paahto on järisyttävän hyvää. Maistakaa sitä tummana! Vanhan tarinan mukaan marsalkka Mannerheim nautti aamukahvinsa aina tasan kello 7:01.

Uudistunut Marski on Helsingin helmi

Marski avasi ovensa täysin uudistettuna 3.6.2019 totaalisen hotelliuudistuksen jälkeen. Samalla uudistui myös brändi. Legendaarinen Marski on nykyään Suomen ainoa(!) Signature-hotelli, joka seisoo oman brändin ja Finnfulness-identiteetin takana. Hotelli kantaa ylpeänä nimeä Marski by Scandic. Jo aulan tunnelma laskee sykettä ja rentouttaa. Koronarajoitukset huomioiden hotelli tarjoaa asukkailleen livemusaa DJ:n myötä, kuntosalin ja tietysti Suomi-tyyliin saunan. Ajantasaisen aktiviteettitarjonnan voi tarkistaa hotellin sivuilta.

Ylellinen hotelli henkii luksusta, mutta se, mitä minä maalaistyttönä arvostan, on lämmin ja välitön tunnelma. Joskus hienoissa hotelleissa selkäpiitä kiipeää ylös “mä en kuulu tähän ympäristöön” -tunne, mutta Marskissa tuollaista ei käy. Henkilökunta on hymyileväistä ja ystävällistä ja tekee kirjaimellisesti kaikkensa, jotta asukkaat viihtyvät. Hymy nousi huulille, kun ravintolapäällikkö jakoi vappubrunssilta kotiin lähteville lapsille ilmapalloja. Itsekin lainasin niitä hieman kuvausrekvisiitaksi.

Lomalla ei tarvitse sinkoilla ympäriinsä – ota aikaa ja tutustu kotikaupunkiin!

Miten sitten hotelliloman kulutin? Rentoutumalla! Otin useamman pitkän kylvyn, katselin HIMYM:ia (jonka sai castattua hotellihuoneen isoon televisioon), kävin kaupungilla kävelyillä, herkuttelin ravintolan feta-tonnikalasalaatilla, syön rivitolkulla suklaata ja luin puolikkaan kirjan. Marski saa ison plussan myös sijainnistaan, sillä jos viipyy pidempään ja ehtii syödä hotellin ravintolan menun läpi, tien toiselta puolelta löytyy salaattiravintola Pupu ja parin korttelin päästä Bär Bar akuuttiin smoothiehimoon. Niin ja Lush, josta saa kylpypommeja!

Nappaa talteen alennuskoodi!

Toisaalta huone oli niin kaunis ja viihtyisä, että siellä on olisi voinut viettää koko loman. Kurkkaa video huoneestamme IG-storyjen puolelta täältä. Malttamattomille sain jaettavaksi alekoodin, jolla saa huomattavan alennuksen Marskin huonehinnoista. Koodi on “605BLOGI” ja se on voimassa kesäkuun loppuun. Selaile huoneita ja tee varaus täällä. Esimerkkihintana mainittakoon, että esim. sviitti maksaa normaalisti 547€, mutta koodillani sen saa hintaan 425€. Classic-huone taas maksaa yöltä vain 115€ normaalin 154€ sijaan. Koodi käy ihan kaikkiin huonetasoihin.

Psst! Osallistu arvontaan Instagramini puolella TÄÄLLÄ! :)