… onko kenelläkään yhtä montaa kylmälaukkua ja -kassia kuin minulla. Niitä on oikeasti kymmeniä! Tässä kuvassa olimme laukkuni ja ystäväni kanssa matkalla tälle piknikille.

… pakko alkaa taas kiinnittää huomiota syömisiin tämän typerän pitkäksi venyneen kesälomailuruokavalion jälkeen. Se alkaa vaikuttaa jo yöuniinikin.

… olenko jotenkin outo, kun viihdyn Helsingissä vain ns. turvallisilla mummoalueilla eli Ullanlinnassa ja Töölössä. Töölössä olen viime aikoina ihastunut Kansallismuseon Muumit 75 -näyttelyyn ja Elintarvikeliike Heinoseen.

… pysyisivätpä himoitsemani seinätarrat röpelöisessä kiviseinässä kiinni. Jos ne pysyvät, sisustukseni nousee aivan uudelle tasolle, kun toteutan makuuhuoneideani.

… montako pellillistä lehtikaalisipsejä voi syödä viikossa ennen kuin niitä ei enää lasketa terveellisiksi.

… eilinen sadepäivä mökillä oli niin tunnelmallinen, että elän sen muiston avulla seuraavat viikot. En edes muistanut, kuinka paljon rakastan sadepäiviä.

… olen onnekas, kun pystyn kaivelemaan vaatekaapistani kaikkea ihanaa syksyksi ja vaatteet tuntuvat ihan uusilta. Odotan jo mm. tämän ponchon, näiden nilkkureiden, tämän bleiserin ja tämän poolon käyttöönottoa.

… julkaistaanko RuPaul’s Drag Queen Racen kausi 12 todellakin Netflixiin yksi jakso kerrallaan. KAMALAA.

… on todellista luksusta olla yksin kotona välillä. Siivoaminenkin tuntuu lomalta. Pitäisi esitellä suosikkituotteeni siihen, olen löytänyt muutaman helmen, joista tahdon vinkata.

… miten minusta tuli yhtäkkiä mekkoja rakastava tyttö, vaikka vannoin, että käytän farkkuja hautaan asti. Ja ehkä vielä sielläkin! :D

Mitäpä itse mietit? Joko osallistuit arvontaan? Vielä on muutama tunti aikaa!