Viimeinen lomapäivä ennen eskarin alkamista oli aika ihana. Aurinkoinen ja iloinen. Kävimme Cargo-konttiravintolassa aamiaisella ystäväni ja hänen lastensa kanssa. Aamiaislautanen on kuin pala taivasta, lämmin suositus sille! Leipien ja niiden päällisten lisäksi siihen kuuluu avokadoa, jogurttiannos, mehu (punajuuri-raparperi oli NIIN hyvää) sekä erikoiskahvi. Vatsat täynnä leikimme puistossa vielä parisen tuntia, minkä jälkeen kävelimme vielä Ruoholahdesta Jätkäsaareen.

Odottelimme kyytiä nosturin luona. Nöpsy osti mummilta saamillaan synttärirahoilla LEGO Mario -ukkelille kissapuvun(!) Verkkokaupasta. Sitä ihailtiin kiihkeästi isiä odotellessa. Super Marion ja LEGOn liitosta voi lukea lisää tästä postauksesta. Tuo kissapuku antaa Mariolle kyvyn kerätä kolikoita seiniä pitkin, mutta se saa Marion myös maukumaan ja kehräämään. Vähän kuin meillä olisi nyt kissa. No ei ihan, haaveilen edelleen Maine Coonista. Näytin toimistolla kuvan eräästä upeasta yksilöstä ja työkaverini saattoivat hieman järkyttyä. Luulivat kuvaa photaroiduksi. Sen kokoinen kolli oli kyseessä.

Tämän alkuviikon olen tehnyt töitä kotoa. Maanantaina luupiikin vuoksi, sillä se yllättäen paheni taas viikonloppuna. Käyn tänään ostamassa kantapään alle apteekista pehmusteen, jos se auttaisi. Tänään olin kotona, koska en olisi ehtinyt muuten käydä suihkussa, syödä, pukeutua ja pakata työtavaroita kotona niin, että olisin vielä ehtinyt aamupalaveriinkin. Toisaalta ihan kiva, koska kotona kehtaa venytellä ja pyllistellä aivan eri tavalla kuin toimistolla.

Nautin myös tästä rauhasta ja hiljaisuudesta ihan tolkuttoman paljon. Koskaan ei tiedä, koska eräs tietty viheliäinen virus pakottaa meidän kotiarestiin perheidemme kanssa. Nyt sormet ristiin, että opimme ykkösaallosta jotakin ja seuraavasta selvitään edes suunnilleen kunnialla. Pitäisi ehkä selailla myös lasten maskeja. Itselläni on Globe Hopen ja R-Collectionin kangasmaskit, mutta ajattelin hankkia lisäksi kertakäyttöisiä. Näistä Outi Pyyn storyista kannattaa muuten kurkata ohjeet maskien käyttöön ja ennen kaikkea kestomaskien puhdistukseen!

Löytyykö sieltä jo maski? Miltä merkiltä ostit vai suositko kertakäyttöisiä? :)