PANTA SAATU / COCOBELLA ACCESSORIES

ÄLYKELLO SAATU / HONOR

No niin, myönnän kyllä. Minusta on tullut sillisalaattimummo. Rakastan juuri sellaista helmanmittaa, joka ei pukeutumisneuvojan mukaan imartele ketään eikä varsinkaan “persjalkaista suomalaista naista”. Virtuaalinen bitch slap muuten kaikille, jotka kehtaavat tuota termiä käyttää. Se on yksi inhokeistani. Mutta takaisin pukeutumiseen, sillä tämän epämääräisen mittaisen hameenhan saisi vielä anteeksi, jos sen yhdistäisi edes fiinisti yksiväriseen t-paitaan tai neuleeseen, mutta niin en tee. En, en, en. Sen sijaan kaivan kaapista bändipaidan.

Onneksi asua voisi rauhoittaa jättämällä asusteet minimiin. Näh, mutta kun kun massiivinen, 90-lukua henkivä hiuspanta on niin ihana! Ja samoin vanha kunnon vyölaukku. Onneksi en sentään pue mitään terveyssandaaleja mummomittaisen hameen kanssa… Paitsi, että jahas. Sellaisetkin löytyvät jalasta. Että terveisiä onnelliselta ex-lomalaiselta, joka ilahduttaa jälleen läsnäolollaan ja oudolla tyylillään toimiston väkeä.

Toimistolle palaaminen oli muuten yllättävän jees. Nautin aamuherätyksistä tiettyyn aikaan, eväiden pakkaamisesta jo illalla ja pyjaman vaihtamisesta oikeisiin vaatteisiin, kun ei voi enää etäillä puolialasti luottaen siihen, ettei videopalaverissa ole ihan pakko olla kamera päällä. Tosin työkaverini ovat niin tottuneet outoon persoonaani, että yläosattomissa palaveeraaminen laitettaisiin varmaankin kansainvälisen imetysviikon tukemisen piikkiin. En juurikaan onnistu enää yllättämään töissä ketään.

Maanantaina eräs nuori mies aloittaa eskarin ja viimeisetkin lomahulinat päättyvät. Eilen, tänään ja huomenna poika on äitini kanssa työpäivieni ajan. Olemme kaikki vähän varpaillamme koronan kanssa ja koko ajan tuntuu jotenkin siltä, että pitää yrittää nauttia mahdollisimman paljon ennen kuin kaikki kiva kielletään ja osaa rakkaista perheenjäsenistä ei ehkä taas näe kuukausiin. Mutta surraan sitä, kun on sen aika. Toistaiseksi tuntuu turvalliselta käydä toimistolla ja viedä lapsi eskariin, mutta katsotaan, onko viikon päästä vielä samanlainen olo.

Mutta hei, mikä sana kuvaa juurin SUN tyyliä? Löytyykö muita sillisalaattimummoja? :D