Kun on julkaistavana näin iso kasa ystävän ottamia juhannuskuvia, tulee kamala paine kirjoittaa myös iso kasa tekstiä kuvien väleihin. Viikonlopun rentouttavan hotellilomailun sekä eilisen, koko päivän kestäneen majakkaseikkailun jälkeen ei kuitenkaan päässäni liiku mitään kovin johdonmukaista tarinaa. Siispä saatte kuulumisia.

Vaikka ulkona oli järkyttävä helle, kampasin juhannuksena otsikseni alas ja tadaa – yhtäkkiä näytän taas eri ihmiseltä. Miten tuo hiustupsu voi muuttaa ulkonäköä niin paljon? En melkeinpä tunnista itseäni näistä kuvista. Aprikoosin ja kullan sekainen hiusvärikin on kulunut kauniin vaaleaksi beigeksi. Näihin hiuksiin en todellakaan ehdi kyllästyä. Ne tuntuvat muuttavan muotoaan jatkuvasti.

Tämä päivä on kulunut sateesta nautiskellen ja kotijuttujen parissa puuhaillen. Olen niin onnellinen tästä viileydestä, ettei mitään rajaa! En kaipaa hellettä yhtään. Äiti jäi vielä yökylään retkipäivän jälkeen, joten sain tänään kummallisen paljon aikaiseksi. Palautimme kuusi kassillista tyhjiä (kombucha)pulloja kauppaan ja niillä rahoilla ajattelin huomenna ostaa uuden pöydän meille keittiöön.

Kasasimme myös hienon tv-tason olohuoneeseen. En juurikaan pidä tv-tasoista, mutta keksin, että eräästä kapeasta kirjahyllystä saa hauskan tason, kun sen kippaa kyljelleen. Ehkä kohta voin alkaa asetella kirjojani esille, ne lepäävät sisustusarkussa tälläkin hetkellä hyvässä tallessa. Heräsin kesälomalla jotenkin siihen, että pitää uusia koko perheen peitot, ostaa suodattimet ilmanpuhdistimiin, kiinnittää tauluja seinille ja muuta sellaista, minkä tekemiseen en oikeasti haluaisi kuitenkaan lomaa käyttää. Mutta tekeekö niitä koskaan, jos ei nyt?

Pojat suunnittelevat hulvatonta poikien road trippiä Rovaniemelle, minä taas huokaisen helpotuksesta, kun kesäloman matkat on nyt matkattu. Tuntuu, että olen tehnyt kamalasti kaikenlaista loman aikana. Alku oli rento, mutta nyt vauhti kiihtyy liikaa. Tarvitsen todellakin pehmeän laskun takaisin työelämään maanantaina. On ollut ihanaa, kun ei ole tarvinnut istua tietokoneella montaa tuntia päivässä. Sain toki huonoja uutisiakin. Olin varma, että päiväkoti jatkuu 3.8., mutta se aukeaakin viikkoa myöhemmin! Kalenteri on siis kasattava ihan uusiksi, koska sekä minulta että mieheltä loppuvat lomapäivät kesken.

Toivottavasti tällainen touhuntäyteisen kesälomalaisen sillisalaattipostaus ja juhannuskuvat toimivat jotenkin yhdessä. Lupaan seuraavan postauksen olevan järjestelmällisempi. Tulossa on ainakin kosmetiikkajuttuja, peltiruokaa, majakkaseikkailuja ja kesäfiilistelyä. Ainiin, yksi juttu. Vielä ehtii osallistua luonnonkosmetiikka-arvontaan TÄÄLLÄ Instagram-kuvassani! :)