TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ

Yövoiteet ovat aliarvostettuja, sanokaa minun sanoneen. Päivävoiteista ja meikkivoiteista paasataan jatkuvasti, mutta yövoiteet jäävät helposti pimentoon. Yönaamioista puhumattakaan! Moni jopa käyttää samaa voidetta päivällä ja yöllä, vaikka öisin iho olisi vastaanottavaisempi ja tehoaineet imeytyisivät paremmin. Siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Mistä sitten tietää, mitä tehoaineita yöllä kannattaa iholle laittaa? Hyvä ohjenuora on se, että päivällä suojataan ja yöllä hoidetaan. Tärkeää on myös muistaa  levittää yöksi silmänympärysvoide. Yövoidetta voi vielä tehostaa seerumilla ja hoitovedellä, jotka levitetään aina yövoiteen alle.

Mutta mitkä yövoiteet sitten ovat kokeilemisen arvoisia? Ainakin postauksen kuvista tulee selväksi, että käytän näitä paljon. Listasin kolme omaa suosikkiani kolmesta eri hintaluokasta, koska itseni ei ole ollut helppoa löytää omalle iholle sopivia tuotteita. Edullisin maksaa reilun kympin ja kallein suunnilleen 50 euroa. Kaikki purkit ovat tilavuuksiltaan 50ml. Oma ihotyyppini on normaali, mutta poskeni ovat valitettavasti couperoottiset. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että yhden punaviinihuikan jälkeen poskeni hehkuvat kirkkaanpunaisina. Samoin ensimmäinen kyykkysarja saa minut näyttämään kasvoista siltä, että olen kyykännyt jo tunnin verran. Tämän postauksen yövoidevinkit ovat aika yleispätevät, sillä suosin usein herkälle iholle sopivia tuotteita herkkien poskieni vuoksi.

Garnier BIO / Bio Night Cream (n. 12e)

Hyviä uutisia, toimiva yövoide voi löytyä marketista kauppareissulla! Garnierin uudehkossa BIO-sarjassa on useampikin tuote, josta pidän. Tämä taistelee ykkössijasta täyteläisyytensä ja rauhoittavan tuoksunsa ansiosta. Tuoksu on laventelinen, mutta tulee itseasiassa luomulavandiinista valmistetusta eteerisestä öljystä. Lavandiini antaa iholle elinvoimaisuutta, voide on siis kevyesti anti-aging -lokeroon solahtava. Mutta siis jo meille 30+ eli ns. “ensimmäiset rypyt” -tyypeille. Voide on luomusertifioitua ja vegaanista.

Lumene / HARMONIA-yövoide (n. 37e)

Kotimaisen Lumenen yövoide on palauttava ja sen koostumus on tämän kolmikon paksuin. Pidän myös tuoksusta eniten, mutta sitä on jotenkin mahdoton kuvailla. Se on tuotesarjan nimen mukaan todellakin harmoninen. Tämä on se voide, joka on tarpeeksi ravitsevaa jopa talvella, mutta ei siltikään liian paksua kesällä. Voide on hyvin antioksidanttipitoista. Tehoaineina on sekä lampaankääpää että pakuria eli kyseessä on juuriltaan hyvin suomalainen voide. Mitäpä muuta Lumenelta voi odottaa.

Unna / Lauha Nurturing Sleeping Mask (n. 51e)

Luksusvoide-kategoriaa edustaa joukon toinen kotimainen tuote. Kaurauutteen ja kauraöljyn lisäksi voiteessa on ratamouutetta vähentämässä ihoärsytyksiä sekä ihon punoitusta. Tätä suositellaan käytettäväksi joko kuuriluontoisesti tai muutaman kerran viikossa, jolloin tuote kestää käytössä kauemmin kuin edullisemmat kilpasisarensa. Tämä on myös enemmänkin yönaamio kuin yövoide, mutta ansaitsee silti paikkansa tässä postauksessa. Tätä suositellaan juurikin kylmään vuodenaikaan tai ärtyneelle iholle. Ja arvaapa mitä? Sain täsmävinkin suojata poskeni tällä aina ennen saunomista. Nerokasta! Tuote on vegaaninen ja sillä on Fi-Natura -ekosertifikaatti.

Kuulostaako jokin sellaiselta, että se voisi olla sinulle “se oikea”? :)